madmaskiner-omtalt

Moccamaster kaffekværn

Moccamaster kaffekværn

Oplev den delikate smag af helt friskbrygget kaffe ved at male kaffen selv, med denne fantastiske kaffekværn fra Moccamaster.
Praktisk lille bordmodel, der er let at anvende.

Bevarer aromaen

Moccamaster kaffekværn er særlig god til at bevare aromaen i kaffen, da den suger kold luft ind under malingsprocessen. Hvis kaffen bliver for varm, forsvinder aromaen. Det anbefales at, du ikke kværner mere kaffe end der er brug for, fra gang til gang, samt at kaffen males lige inden brug. Kaffebønner er meget følsomme, og begynder straks at oxidere efter at de er blevet kværnet. Dette, samt disponering for lys, er med til at kaffen mister sin friskhed og smag. Opbevar derfor altid overskydende kaffe i en mørk og lufttæt beholder.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Den bedste kvalitet

Moccamaster er kendt for at lave gode maskiner til brygning, som alle er godkendte af European Coffee Brewing Centre. Denne unikke og håndbyggede kaffekværn er selvfølgelig ingen undtagelse.

Særligt filter

Den luft der suges ind for at afkøle kaffen under malingsprocessen, er også med til at presse den malede kaffe gennem filteret og ned i en anden beholder. Det er størrelsen på maskerne i filteret der afgør, hvor fin eller grov kaffen skal males.

Der kan fås flere forskellige filtre til kværnen. Der medfølger som standard et filter, der passer til filterkaffe.

Som hovedregel siges det at, jo finere kaffen males, des kortere tid har den behov for at trække. Dette betyder at finere malet kaffe kan bruges til filterkaffe og espresso, og det grovere malet kaffe kan bruges til stempelkande kaffe.

Specifikationer

  • Kværn i rustfri stål
  • Bønnebeholder (200 g)
  • Særligt filter

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Moccamaster kaffekværn hos clivecoffee.com og hos reviews.starbucksstore.com

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.