madmaskiner-omtalt

Melitta stempelkande

Nyd en dejlig fyldig og aromatisk kop kaffe brygget på en stempelkande.

Stempelkanden fra Melitta er en smukt og enkelt designet kande i glas med en praktisk holder og et håndtag.

Der er aftegnet mål på kanden – 6 store kopper eller 8 små.

Rengøring og vedligeholdelse

Gør din stempelkande ren efter brug, så gamle rester af kaffegrums ikke ødelægger smagen ved næste brygning.

Efter hver 4-5 brygning bør kanden skilles helt ad for at rengøre alle kroge og hjørner for eventuelle rester.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Sådan gør du

Det er meget let at lave kaffe med en stempelkande.

Kog en passende mængde vand og lad det efterfølgende hvile i 1-2 minutter, da den bedste smagsoplevelse opnås, hvis kaffen brygges med vand, der er omkring 94-96 grader varmt. Det er ved denne temperatur aromastofferne frigives optimalt.

Find din favorit kaffeblanding frem – husk at den skal være groft malet. Et gængs mål er 7 g kaffe pr 1,5 dl vand. Dosser kaffen ned i glaskanden, og hæld vandet hen over. Rør gerne rundt i kanden, så alt kaffe bliver vædet.

Monter stemplet, så det sidder over vandniveau, og tryk det langsomt ned efter ca. 4 minutter. Vent yderligere 1 minut inden første kop skænkes.

Specifikationer

  • Glaskande (8 kopper)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Melitta stempelkande

Billeder

Video

Der findes ingen video af Melitta stempelkande

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.