madmaskiner-omtalt

Melitta Look de Luxe SST kaffemaskine

Melitta Look de Luxe SST kaffemaskine

Er du til en klassisk god kaffemaskine uden for mange dikkedarer men med fokus på kvalitet og let betjening, er Melitta Look de Luxe SST et sikkert valg.

Her får du en kaffemaskine, der lever op til de normale forventninger og som kan erhverves til en helt fornuftig pris.

Lige til at gå til

Kaffemaskinen kan rumme en liter, hvilket svarer til omtrent 10 kapper kaffe. På vandtanken er der indgraveret måleenhed, så du nemt kan dosere mængden korrekt. Filteret er let at tage ud og der er drypstop. Når kaffen skal brygges, er der to muligheder at vælge imellem i forhold til at få den styrke, du ønsker. Dermed er der mulighed for at sætte sit eget lille præg på kaffen, uden at hele processen bliver kompliceret og tidskrævende.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Minimalistisk udtryk

Designmæssigt følger Melitta Look de Luxe også godt med. Der er stål på fronterne, både forfra og i siderne, samt på håndtaget af kaffekanden.

Stålet giver et minimalistisk udtryk, som passer godt ind i mange køkkener. Modellen har et flot klassisk udseende og fylder ikke for meget på køkkenbordet. Den vil også være fint egnet til at stå i et hjørne.

Melitta opfandt kaffefilteret

Det er alt i alt en god kaffemaskine, som man får med Melitta Look de Luxe SST og den kan det, en kaffemaskine skal kunne. Der ligger også mange års erfaring bag mærket Melitta, så kvaliteten er altid i orden.

Faktisk var det en Frau Melitta Benz, der i 1908 blev så træt af kaffegrums, at hun opfandt kaffefilteret. Lidt er sket siden da, men Melitta har holdt fokus på udvikling indenfor kaffemaskiner og står i dag som en af de stærke producenter i branchen.

Eller vores test af Melitta kaffemaskiner her

Specifikationer

  • Kapacitet: 10 kopper (1 liter)
  • 900 W
  • Farve: Sort plast, stål og glas
  • Drypstop

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Melitta Look de Luxe SST kaffemaskine hos amazon.de

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.