madmaskiner-omtalt

Melitta Cremio mælkeskummer

Få en dejlig cremet og afrundet smagsoplevelse var at tilsætte kaffen lidt mælkeskum.

Melitta Cremio laver en let og lækker mælkeskum af frisk mælk på få øjeblikke. Brug den til din café latte, cappuccino eller iskaffe. Det er både muligt at varme og at skumme mælken.

Smart og sikkert design

Med et flot og enkelt design, er Melitta Cremio ganske simpel at anvende med dens one-touch betjening.

Kanden er belagt med en non-stick overflade indvendigt, således at mælken ikke brænder på. Du må maksimalt fylde 200 ml mælk i den, hvilket er markeret indvendigt i kanden.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 499,00 0,00 499,00 Læs mere
KitchenOne 534,00 0,00 534,00 Læs mere

 

Sådan gør du

Den smarte base gør det muligt at rotere kanden 360 grader, således at den kan betjenes fra alle sider. Mælkeskummerens praktiske størrelse gør det let at stille den væk i et skab efter brug.

Der medfølger tre forskellige piskeris alt efter, hvad du skal bruge mælken til; varm mælk, cappuccino og latte macchiato.

I princippet kan du bruge alle former for mælk – lige fra skummetmælk til sødmælk. Anvend også gerne sojamælk eller laktosefri mælk. Det anbefales dog at du vælger en mælk med et højt proteinindhold, da det giver det bedste resultat. Hæld den friske mælk i kanden – maks. 200 ml. Klik det valgte piskeris fast i holderen på låget, og drej dette fast på kanden. Tænd på knappen – den røde knap til varm eller skummet mælk og den blå knap til kold mælk. Maskinen slukker automatisk, når den er færdig med at varme eller skumme, samt hvis du fjerner kanden fra basen.

Rengøring og vedligeholdelse

Non-stick belægningen gør det let at rengøre mælkeskummeren. Skyl den blot under vandhanen, så er den klar igen. Den udvendige del kan tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Effekt: 600 watt
  • Kande (maks. 200 ml)
  • 3 piskeris (varm mælk, cappuccino og latte macchiato)
  • Ledningsoprul
  • Autosluk

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Melitta Cremio mælkeskummer

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.