madmaskiner-omtalt

Magimix Mini Plus foodprocessor

Effektiv og lydsvag foodprocessor af det franske mærke Magimix.

En kraftfuld motor blandet med fransk elegance – dette er opskriften på den perfekte foodprocessor til dig, der sætter pris på høj kvalitet og et lækkert design. Magimix Mini Plus er alt, hvad du behøver.

Brugbart design

Magimix Mini Plus er flot designet i mat krom med bløde afrundede hjørner. Et tidsløst design, der passer ind i alle typer af køkkener.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Lad dig inspirere

Den kraftfulde induktionsmotor, der kan yde en effekt op til 400 watt, er ganske effektiv og kan klare de fleste større eller mindre opgaver, der bliver stillet overfor. Og når du først har fået den ordentligt introduceret i køkkenet, kan du slet ikke undvære den. Lad den stå fremme på køkkenbordet, så den er let at komme til i alle situationer.

Kanden, der er lavet i kraftig plast, kan rumme op til 1,7 liter. Desuden kan der monteres en mini skål, hvis du har brug for at lave flere opgaver i rap.

Er dét at bruge en foodprocessor helt nyt for dig, og ved du slet ikke hvad du skal bruge den til, kan du tage et kig den medfølgende opskriftsbog og lade dig inspirere til nye madprojekter i køkkenet. Lav alt fra lækre supper til friske salater. Mulighederne er mange, så holde dig ikke tilbage.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele kan let rengøres i opvaskemaskinen, men selve maskindelen blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 400 watt
  • Kande (1,7 liter)
  • Inklusiv opskriftsbog

Anmeldelser

Anmeldelser af Magimix Mini Plus foodprocessor fra foodprocessorreview.co.uk

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.