madmaskiner-omtalt

Magimix CS5200 foodprocessor

Yderst kraftfuld foodprocessor fra den franske producent Magimix.

Opgrader madlavningen på hjemmefronten med en Magimix CS5200 foodprocessor. Overrask familie og venner med nye og forbedrede retter af dine bedste retter og desserter. Ud over foodprocessoren, får du også en praktisk citruspresser med.

Brugbart design

Magimix CS5200 er robust maskine, der er skabt til at lette de mange arbejdsopgaver du måtte have i dit køkken. Den er udformet i kraftig hvid plastik og udstyret med en stærk induktionsmotor, der kan yde en effekt op til 1100 watt. Med denne foodprocessor bliver madlavningen til en leg.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Du vil spare både tid og kræfter, hvilket i sidste ende vil give dig mere energi til at nyde det færdige resultat af dine anstrengelser.

Kanden, der ligeledes er lavet i kraftig plast, kan modstå stød og slag fra frosne bær og isterninger. Desuden medfølger der yderligere to inderskåle, som kan bruges, hvis du har brug for at fremstille flere retter i streg. Kanden kan rumme 3,7 liter, mens de to mindre skåle kan rumme hhv. 2,6 liter og 1,2 liter.

Citruspresser

Med citruspresseren kan du presse alle former for citrusfrugter til en sund og vitaminrig juice. Suppler morgenmaden med friskpresset juice, brug den i madlavningen eller i desserter som et friskt pust.

Lad dig inspirere

Magimix har været gavmilde og sendt en opskriftsbog med modellen, således at du kan lære at gøre brug af alle dens talenter, samtidig med at du bliver endnu bedre i dit køkken.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er let at holde hygiejnen i top med Magimix CS5200. Alle aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen, mens selve maskindelen blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 1100 watt
  • Kande (3,7 liter)
  • Mål: H 445 x L 210 x B 260 mm
  • Inderskål midi (2,6 l)
  • Inderskål mini (1,2 l) skål
  • Citruspresser
  • Opbevaringsboks til knive
  • Opskriftsbog

Anmeldelser

Anmeldelser af Magimix CS5200 foodprocessor fra reviewcenter.com

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.