madmaskiner-omtalt

Lacor 69063 minihakker

Fantastisk effektiv og smart minihakker fra den velrenommerede spanske storproducent Lacor.

Lacor er Spaniens største producent af køkkengrej og -maskiner. De leverer bånde til private og professionelle. Derfor kan du trygt investere i denne smarte minihakker, hvor der hverken er slækket på kvalitet, effektivitet eller design.

Flot design

Lacor 69063 er smukt designet i rustfrit stål og sort plastik, samt en smart glasbeholder. Beholderen er aftagelig og kan rumme op til 1 liter.

Da minihakkeren hverken fylder eller vejer særligt meget, er den let at finde frem eller stille væk i et skab alt efter om den skal i brug eller ej.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Motoren, der kan yde en effekt på op til 160 watt, er stærk nok til at hakke og knuse de fleste af de ring, du måtte byde den.

Find de ønskede råvarer frem, forberede dem, hvis de skal skrælles eller andet først, og kom dem i glasbeholderen. Klik motordelen fast på glasset og tænd for maskinen. Lettere bliver det ikke!

Spice din mad op med lækker hjemmelavet puré, pesto og dressing. Hak nødder til pynt til kagen, eller mal dem endnu finere, og kom dem direkte i kagedejen. Kværn kaffebønner eller krydderier til pulver. Hak kød til fars, og lav f.eks. en lækker frikadellefars tilsat hakkede krydderurter og krydderier.

Rengøring og vedligeholdelse

Både glasskålen og låg kan tåle at komme i opvaskemaskinen, mens kniven bør vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan ridse og sløve den. Maskindelen og ledningen blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Det er muligt at slibe kniven, hvis den er blevet alt for sløv.

Specifikationer

  • Effekt: 160 watt
  • Beholder (1 liter)
  • Mål: H 230 x Ø 180 mm
  • Vægt: 1,91 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Lacor 69063 minihakker

Billeder

Video

Der findes ingen video til Lacor 69063 minihakker

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.