madmaskiner-omtalt

La Cafetiere Optima stempelkande

Skab associationer eller fremkald gamle minder til en varm sommerdag på en kaffebar i Sydeuropa med en dejlig kop kaffe brygget på stempelkande.
La Cafetiere Optima er en elegant stempelkande designet varmeresistent glas, der holder godt på varmen, men samtidig ikke bliver særligt varmt udenpå, således at du undgår at brænde fingrene. Holderen er lavet i stål og plastik med et praktisk håndtag.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøring og vedligeholdelse er yderst vigtigt, hvis du gerne vil have en god smagsoplevelse hver gang. Rengør stempelkanden efter brug for at fjerne gamle kafferester, der kan give en bitter smag næste gang du skal brygge en kande.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Sådan gør du

Det er forholdsvis simpelt at brygge kaffe på en stempelkande. Alt hvad du skal bruge er noget kogt vand, groftmalet kaffe og en vægt.

Du kan lave op til 12 kopper med en La Cafetiere Optima stempelkande. Som en tommelfingerregel skal der bruges 7 g kaffe pr. 1,5 dl vand.

Dosser kaffen i kanden. Kog vandet og lad det stå 1-2 minutter inden den hældes over kaffen, da det bedste resultat opnås, hvis vandet er omkring 94-96 grader varmt. Rør rundt for at være sikker på at alt kaffen er gennemvædet. Vent 4 minutter med at trykke stemplet langsomt ned, og vent yderligere 1 minut med at skænke den frisklavede kaffe.

Specifikationer

  • Glaskande (12 kopper/1500 ml)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af La Cafetiere Optima stempelkande

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.