madmaskiner-omtalt

Krups Sorbetiere Venise 2 GVS2 ismaskine

Krups Sorbetiere Venise 2 GVS2 ismaskine

Elegant lille ismaskine fra Krups, der kan lave op til 1 liter is ad gangen på blot 20-40 minutter.

Sådan gør du

Det er let som en leg at lave is med Krups Sorbetiere Venise. Du kan både lave traditionel hjemmelavet is, softice, sorbet og frozen yoghurt.

Bland de bedste råvarer sammen med udgangspunkt i din yndlings isopskrift. Hæld blandingen direkte i maskinen, indstil timeren via det smarte LCD display, og start den. Alt efter hvilken is du ønsker at lave, går der 20-40 minutter inden den er færdig. Herefter stopper maskinen automatisk og begynder at bippe i 10 sekunder. Det er dog også muligt at stoppe maskinen før tid.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Fryseskålen er ikke velegnet til at opbevare isen i fryseren, men den kan godt bruges til servering.

Rengøring og vedligeholdelse

Husk at rengøre maskinen efter brug, så det optimale hygiejneniveau kan bevares.
Alle aftagelige dele skal vaskes op i hånden, mens selve maskinen kan tørres over med en fugtig klud.
Undgå at anvende metalredskaber til at fjerne isen fra skålen, da det kan give ridser i non-stick belægningen.

Smart detalje

Håndtagene kan klikkes af, så maskinen ikke fylder så meget.

Tip:

Tilsæt små stykker frugt, friske bær, hakkede nødder eller chokolade, men ikke før at isen begynder at tage form. Det giver et flot samspil, samtidig med at du undgår at disse ingredienser falder til bunds.

OBS! den inderste skål skal ligge på køl i fryseren i mindst 24 timer før brug. Dette er for at spare energi.

Specifikationer

  • Effekt: 30 watt
  • Aftagelig skål (1,6 liter)
  • Anbefalet skål frysetid: 24 timer
  • Kapacitet: 1,6 L. Hvilket svarer til 1 L is
  • LCD display
  • Mål: H 215 x L 280 x B 215 mm
  • Vægt: 3,8 kg
  • Dejskraber medfølger
  • Opskriftshæfte medfølger
  • Aftagelige håndtag for pladsbesparelse

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Krups Sorbetiere Venise 2 GVS2 ismaskine

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.