madmaskiner-omtalt

Krups KB790T blender

Yderst effektiv blender i titanium fra Krups. Den perfekte hjælper til dit køkken.
Bliv en mesterkok i eget køkken. Server den ene lækre ret eller drik efter hinanden til venner og familie. Krups KB790T kan lave stort set alt. Lige fra en forfriskende og energifyldt smoothie, milkshake eller iskaffe til en kraftfuld salsa, sovs, puré eller suppe af kogte grøntsager og rodfrugter.

Lækkert design

Maskinen er flot udformet i titanium og en smuk kanden lavet i stærkt borosilikatglas, der er modstandsdygtig overfor de værste stød og slag. Låget er udformet i stærk plastik og har en smart låsefunktion. Tilsæt flere ingredienser gennem doseringshullet i midten. Brug evt. proppen, der normalt sidder heri som målekop.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Betjeningen foregår via det oplyste og bløde betjeningspanel nederst på fronten.

Kraftfuld motor

Med 1100 watt er der næppe nogen opgaver, der er for hårde til denne motor. Krups KB790T knuser alle ingredienser med lethed – selv bolcher, isterninger og frosne bær.

Naviger mellem de fem forskellige hastighedsgrader med trinløs acceleration, så hastighedens passer til den valgte opgave. Således passer du også bedst muligt på motoren, så den ikke bliver overbelastet. Brug også programmet til isknusning, slow-speed funktionen eller puls knappen, hvor du selv bestemmer hastigheden.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengør let kanden ved at dryppe et par dråber mildt opvaskemiddel i kanden sammen med noget varmt vand fra hanen. Lad blenderen køre i et par sekunder, så har du straks en fin og ren kande, der er klar til brug igen. Motordelen og ledningen kan evt. tørres af med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 1100 watt
  • 5 hastighedsgrader/trinløs accelaration
  • Slow-speed funktion
  • Puls knap med selvvalgt hastighedsniveau
  • Program til isknusning
  • Kande i stærkt borosilikatglas (1,75 liter)
  • Mål: H 372 x L 278 x B 203 mm
  • Vægt: 5,4 kg
  • Opskriftshæfte (på tysk)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Krups KB790T blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.