madmaskiner-omtalt

KitchenAid KICA ismaskine

KitchenAid KICA ismaskine

Praktisk og effektiv ismaskine, som passer til din KitchenAid køkkenmaskine, og kan lave en stor portion is på blot 20-30 minutter.
KitchenAid har skabt nogle at de mest kendte køkkenredskaber, og nu er turen også kommer til denne smarte ismaskine, som passer til din KitchenAid køkkenmaskine.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengør alle dele der har været i kontakt med isen, for at sikre den optimale hygiejne. Ligesom med det øvrige ekstraudstyr, der kan købes til din KitchenAid køkkenmaskine, skal disse dele også vaskes op i hånden.
Undgå at bruge metalredskaber til at tage isen ud af skålen, da det kan lave ridser i non-stick belægningen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
WhiteAway 938,00 0,00 938,00 Læs mere
KitchenOne 957,00 0,00 957,00 Læs mere

 

Sådan gør du

Det er let at lave is med KitchenAid KICA. Alt hvad du skal bruge er, din bedste opskrift på is, lækre friske ingredienser og din KitchenAid køkkenmaskine. Du kan lave alt, lige fra almindelig hjemmelavet is og softice til sorbet og frozen yoghurt.

Bland ingredienserne sammen. Monter skålen og rørevingen på din KitchenAid køkkenmaskinen. Hæld blandingen direkte i skålen og tænd for køkkenmaskinen. Lad den køre i 20-30 minutter, så er isen klar til servering. Du kan lave op til ca. 1,9 liter is ad gangen.

Tip:

Kom evt. nogle små stykker af frugt, friske bær, hakkede nødder eller chokolade i isen i slutningen af fryseprocessen. Således undgår du at disse ingredienser falder til bunds, samtidig med at det giver et flot samspil med isen.

Holdbarhed

Alt efter hvilken type is du har lavet, er holdbarheden forskellig. Flødeis med rå ingredienser holder ca. 1 uge i fryseren, mens sorbet og flødeis indeholdende kogte ingredienser holder op til 2 uger.

Specifikationer

  • Produktionstid: 20-30 minutter
  • Kapacitet: 1,9 liter
  • Rørevinge medfølger

Anmeldelser

Brugeranmeldelser og gennemgang af KitchenAid KICA ismaskine hos squidoo.com

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.