madmaskiner-omtalt

Kenwood pakketilbud med minihakker

Med dette pakketilbud får du en Kenwood AT320 minihakker, en plastskål og et beskyttelsesovertræk, der passer til din Kenwood Chef køkkenmaskine.

Udvid samling af tilbehør til din Kenwood Chef køkkenmaskine, og bliv endnu mere ferm i køkkenet.

Kenwood AT320 minihakker

Hak alt lige fra friske frugter og grøntsager til nødder og ost, eller nyd duften af friskkværnet kaffe eller krydderier. Forbered små portioner af pesto, suppe, mos og puré, eller lav lækker babymad til den mindste. Det anbefales at komme lidt væske ved, hvis du ønsker at hakke kogte grøntsager.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Plastskål 19659

Kom de ønskede råvarer i en af de tre medfølgende beholdere og monter den på, og monter så endeligt din minihakker på din Kenwood Chef køkkenmaskine.

Med en ekstra skål til din Kenwood Chef køkkenmaskine er det meget lettere at lave flere forskellige retter og desserter på én gang. Skålen er af plastik og kan rumme op til 4,6 liter.

Brug den f.eks. i samspil med den originale røreskål til din Kenwood Chef køkkenmaskine, når der skal laves kager med flere forskellige typer dej og pynt. Eller brug den til at tilberede dressingen til salaten.

Beskyttelsesovertræk

Beskyt din Kenwood Chef køkkenmaskine mod støv, sprøjt og stænk, når den ikke er i brug. Med dette smarte beskyttelsesovertræk kan du tryk lade den køkkenmaskine stå fremme på bordet.

Rengøring og vedligeholdelse

Plastdelene fra minihakkeren, smat plastskålen, kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Knivdelen bør vaskes op i hånden, da slibemiddel i opvasketabs kan ødelægge eller sløve knivbladene.

Specifikationer

  • Minihakker: 3 glas med låg til opbevaring
  • Plastskål (4,6 liter)
  • Beskyttelsesovertræk til Kenwood Major køkkenmaskine

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kenwood pakketilbud (minihakker)

Billeder

Video

Der findes ingen video til Kenwood pakketilbud (minihakker)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.