madmaskiner-omtalt

Kenwood FPM250 foodprocessor

Kenwood FPM250

Den har det hele

En utrolig let rengøring

Denne Kenwood FPM250 foodprocessor er enorm let at rengøre.

Opvaskeren er et godt alternativ til at rengøre de enkelte dele, men rengøre du i hånden, skal du huske at skille de dele af, der kan skilles af, så du får den bedste rengøring af dine redskaber.

Husk at skylle ordentligt efter til sidst, så der ikke sidder sæberester tilbage til du skal bruge det igen. En god opvaskebørste og almindelig sulfo samt varmt vand, så er du godt på vej.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kraftfuld foodprocessor fra Kenwood

Denne Kenwood FPM250 foodprocessor har det hele i en. Den vil blive din bedste ven, som sørger for, at dit mad bliver snittet, hakket, rørt rundt og meget andet, uden at dine hænder skal indblandes. Du kan nyde dine timer i dit køkken fuldt ud, og lave det du synes er sjovt.

Den har en effekt på 750W med det unikke patenterede Dual Drive system, så den får den mest optimale ydeevne, også har den 2 hastigheder.

Til denne fantastiske foodprocessor medfølger en citruspresser, en dejskraber, en nedskubber, 1,2 liter plast blender, 2 stk. Låg og en 2,1 liter skål.

Derudover er der rustfri stålknive, rivejern til tykke skiver, rivejern til tynde skiver, parmesanjern, metalpiskeris og en dejkrog.

Den er smart og fix, og har en bredde på 20 cm, en højde på 36 cm og en dybde på 20 cm, også vejer den 4 kg og har ledningsoprul.

Specifikationer

  • Mærke: Kenwood
  • Model: FPM250
  • Effekt: 750W
  • Kapacitet: 2,1 liter
  • Hastigheder: 2
  • Inklusiv blender: Ja

Anmeldelser

Anmeldelser og gennemgang af Kenwood FPM250 foodprocessor hos reviews.sainsburys.co.uk og hos tesco.com

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.