madmaskiner-omtalt

Kenwood CH550 minihakker

Stærk minihakker, der er velegnet til at hakke både is og andre råvarer.

Kenwood har gjort det igen – leveret endnu en effektiv køkkenmaskine af høj kvalitet med et smart og brugbart design. Med denne Kenwood CH550 minihakker kan forberede flere forskellige råvarer til spændende retter, desserter og tilbehør.

Brugbart design

Kenwood CH550 er måske ganske simpelt designet, men den er yderst brugbar. Motoren kan yde en effekt på op til 400 watt, hvilket er rigeligt til at klare de fleste opgaver i forbindelse med madlavning på hjemmefronten.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Beholderen er lavet i kraftig brudsikker plastik, der kan modstå stød og slag fra isterninger og frosne bær. Den kan rumme op til 0,5 liter.

Dens praktiske størrelse gør, at den er let at stille væk i et skab eller i en dyb skuffe efter brug.

Kom de forberedte og nøje udvalgte råvarer i beholderen. Monter motordelen på beholderen og sæt maskinen igang. Let og ligetil.

Kenwood CH550 minihakker er velegnet til at præparere flere former for måltider, supper, desserter, dressing, puré, salsa osv. Hak friske grøntsager, frugter, kød, ost, krydderurter, chokolade og andre smagfulde ingredienser. Forbered f.eks. en lækker frikadellefars af kød, krydderurter, lød og andre krydderier. Eller lav en sund og cremet smoothie af isterninger, frosne bær, juice og mælk.

Rengøring og vedligeholdelse

Beholderen tåler at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens knivdelen bør vaskes op i hånden. Slibemidlet i opvasketabs kan ridse og sløve knivbladene. Maskindelen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effek: 400 watt
  • Beholder (0,5 liter)
  • Rustfri stålknive i høj kvalitet
  • 2 hastigheder
  • Velegnet til isknusning

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kenwood CH550 minihakker

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.