madmaskiner-omtalt

Kenwood CH250 minihakker

Lille, men robust og yderst kraftfuld minihakker fra det verdenskendte amerikanske mærke Kenwood.

Bliv en endnu mere ferm husmor – eller herre – i køkkenet. Overrask venner og familie med små spændende anretninger med hjemmelavet dressing, pesto og andet god. Knus is til drinks, eller lav en hurtig og cremet topping til dine muffins.

Robust design

Med robust base støbt i aluminium og en motor, der kan yde en effekt på op til 500 watt, er der nærmest ikke den ting en Kenwood CH250 minihakker ikke kan klare. Vælg mellem de to hastigheder via det intuitive One Touch-betjeningssystem. Husk at tilpasse hastigheden til den valgte opgave, så motoren ikke overbelastes.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sådan gør du

Beholderen er lavet i kraftig brudsikker plastik, og kan rumme 0,5 liter.

Knivene med det særlige Quad Blade System, er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet for at give dig et optimalt resultat gang på gang.

Vask, skræl og forbered alle de ønskede ingredienser til den enkelte ret. Kom dem i beholderen og luk den tæt. Tænd for maskinen og vent et øjeblik, så er retten klar til servering.

Hak nødder, krydderurter, ost, kød osv. til brug i diverse madretter, supper, desserter og som tilbehør i bl.a. sovs, salsa og dressing. Kværn kaffebønner og krydderier til pulver – frisk og klar til brug. Det er også muligt at knuse isterninger til drinks i minihakkeren.

Rengøring og vedligeholdelse

Beholderen kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens selv knivdelen bør vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan ridse eller sløve bladene. Maskindelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 2 hastigheder
  • Beholder (0,5 liter)

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kenwood CH250 minihakker

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.