madmaskiner-omtalt

Kenwood BS327 Smoothie blender

Server lækre smoothies og andre lækre drikke til familie og venner med denne smarte blender fra Kenwood.
Elsker du at lave smoothies, milkshakes og drinks? Så er Kenwood BS327 helt sikkert noget for dig. Med det specielle design, de kraftige motor og den rummelige kande, er helt oplagt til dig!

Kraftig motor

Kenwood BS327 er udstyret med en meget stærk motor med en effekt på hele 750 watt, således at den kan trække selv de tungeste råvarer, såsom isterninger og frosne bær – og tilmed i store mængder. Selvom det er en stærk motor, skal du huske at indstille hastigheden korrekt, således at den ikke bliver overbelastet.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Baren er åben

Kenwood BS327 er ikke bare til smoothies – den kan også bruges til at lave andre drikke. Prøv f.eks. at lave en dejlig forfriskende iskaffe med isterninger, espresso, sukker og sødmælk. Det smager herligt på en varm sommerdag.

Det er selvfølgelig også muligt at bruge blenderen til andre mere almindelige opgaver såsom at lave en lækker og cremet suppe af kogte grøntsager og rodfrugter, puré, babymad osv.

Anderledes design

Denne blender ligner ikke alle andre blendere i branchen, da den er født med en serveringshane på fronten, hvilket gør den særdeles velegnet at bruge til at lave diverse drikke. Motoren er indhyllet i aluminium.

Den fine kande, der er designet i kraftigt glas, kan rumme op til 2 liter, således at der er nok til alle.

Rengøring og vedligeholdelse

Kande og låg kan tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen, men øvrige dele bør vaskes op i hånden, da de kan blive beskadiget af det slibemiddel, der er i opvasketabs. Motordelen og ledningen kan tørres af med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Effekt: 750 watt
  • 2 hastighedsgrader
  • Kande i tykt glas (2 liter)
  • Knive i rustfrit stål
  • Kenwood patenteret serveringshane
  • Kenwood patenteret spatel med 360 graders rotation

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kenwood BS327 Smoothie blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.