madmaskiner-omtalt

Kenwood BL680 Blender

Kenwood BL680

Kenwood BL680 Blender er en produktiv blender, som har 2 hastigheder og en stor glasbeholder på 1,2 liter.
Kenwood er et velkendt mærke, som laver alt indenfor køkkenudstyr. Deres populære blendere er kendt for at være brugervenlige og yderst funktionelle. Denne blender indeholder fx en motor på hele 500 W. Denne blender er yderst populær, hvilket er en kombination af det tidsløse design, den gode pris, samt det store fokus på brugervenlighed.

Nem rengøring

Du kan sætte alle de aftagelige dele i opvaskemaskinen, vi anbefaler dog at du vasker knivene i hånden, da opvasketabs kan gøre dem sløve. Selve maskinen kan du tørre over med en fugtig klud.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 33.999,00 0,00 33.999,00 Læs mere

 

Brugervenligheden i højsædet

Kenwood har virkelig sat fokus på brugervenligheden. I stedet for at skulle blende på forskellige måder og regner ud hvor lang tid tingene skal blendes, har Kenwood valgt at placere en stor knap. Den store knap har forudindstillede funktioner, hvilket gør at man nemt og hurtigt kan blende det man vil – på den helt rigtige måde.

Der er blandt andet lavet forudindstillede funktioner til isknusning, supper, drinks, samt andre ting. Det er ikke noget alle blendere har – specielt ikke i denne prisklasse.

Tidsløst design

Blenderen fra Kenwood har et minimalistisk og tidsløst design. Den er gjort så simpel som mulig. Blenderen er lavet i børstet stål, hvilket giver et moderne og minimalistiske look.

Dette er en glasblender, hvilket vil sige at selve skålen – der hvor man ligger produkterne ned i, er lavet af glas. Dette er en stor fordel for dig som bruger af blenderen, da du kan se hvor blendet indholdet er.

Det tidsløse design gør at den passer inde i alle køkkener – nye såvel som gamle køkkener.

Specifikationer

  • 500 W motor.
  • 1,2 liters kapacitet.
  • Børstet stål.
  • Glaskande.
  • 2 hastigheder.
  • Pulsfunktion.

 

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kenwood BL680 Blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af Kenwood BL680 Blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.