madmaskiner-omtalt

Kenwood AT320 minihakker

Praktisk lille minihakker til din Kenwood køkkenmaskine.

Udvid dit sortiment af tilbehør, og gør din Kenwood køkkenmaskine mere alsidig i brug. Hak eller kværn mindre mængder af blandede eller rå ingredienser til spændende måltider, desserter eller andre fine anretninger.

Fint design

Designet er ganske simpelt, men ligesom alle andre køkkenredskaber fra Kenwood er denne minihakker af højeste kvalitet, og kan holde til lidt af hvert.

Der medfølger fire glas med låg, hvilket gør det muligt at opbevare de færdigpakkede eller -malede retter osv. i et køkkenskab eller på køl.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
WhiteAway 385,00 0,00 385,00 Læs mere
CD ON 581,00 0,00 610,00 Læs mere

 

Sådan gør du

Kom de ønskede, forberedte råvarer i en af de fire beholdere og monter denne på minihakker delen. Monter igen denne del op det hurtige udtag øverst på din Kenwood køkkenmaskine ved at rotere den med uret. Tænd for maskinen på højeste hastighed. Vent et par sekunder, så er retten klar.

Hak friske grøntsager, frugter, nødder, ost osv. til spændende og smagfulde måltider, pizza, suppe, desserter, salater og andet godt. Kværn kaffebønner eller krydderier for en frisk smagsoplevelse. Jo længere tid der kværnes, des finere bliver resultatet. Det er også muligt at tilberede mos, puré og babymad med minihakkeren. Anvendes der kogte grøntsager, bør der kommes lidt vand ved for at opnå et bedre resultat.

Rengøring og vedligeholdelse

Beholderne og lågene kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen. Knivdelen bør vaskes på i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan ødelægge eller sløve knivbladene. Minihakker delen, samt din kenwood køkkenmaskine kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Minihakker til Kenwood køkkenmaskine
  • 4 glas med låg til opbevaring

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Kenwood AT320 minihakker

Billeder

Video

 

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.