madmaskiner-omtalt

Juicemaskine test – med prissammenligninger

Juicemaskine test

I Danmark spises der hver dag en hel del frugt og grønt. Vi køber store mængder frugt og grønt, som bl.a. bruges i madlavningen.
Der findes dog også andre måder man kan komme en del af sit “madspild” til livs, og det er f.eks ved brug af en juicemaskine.

Juicemaskinerne er hurtigt blevet meget populære og udvalget af juicemaskiner er stort. Det store udvalg af juicemaskiner gør det dog ofte svært for folk, at vælge en maskine der passer til deres behov.

Vi har i denne juicemaskine test taget et kig på 3 nøje udvalgte juicemaskiner, som hver i sær indeholder nogle forskellige funktioner og muligheder. Du kan læse mere om hver enkelt maskine og finde en der passer perfekt til dine behov.

Vi giver dig samtidigt et overblik over forhandlerne af hver enkelt maskine, så du kan finde den til den bedste pris. Vi håber at det kan hjælpe dig til, at finde en juicemaskine som passer perfekt til dine behov.

 

Læs også:


Bosch MES3500 saftpresser i rustfrit stål

Bosch MES3500 juicer_5

Bosch MES3500 er en praktisk saftpresser med en usædvanlig stærk motor.

Motoren er på hele 700 Watt, der giver dig mulighed for at presse saft fra både store frugter og grøntsager. Filter kurven er som følge af dette også forstærket.
Den er i rustfrit stål og giver dig den bedst tænkelige juice ekstrakt. Bosch MES3500 har også en ekstra stor beholder med en diameter på hele 73 mm. Du kan derfor putte hele frugter direkte ned i beholderen, hvilket sparer dig for besværet med at skære frugt i mindre stykker.

Stor beholder med skum adskiller

Saft beholderen er på imponerende 1,25 liter og har en skum adskiller i sig. En skum adskiller er en luksus, når det kommer til saftpressere. Skumadskilleren lader dig nyde den friskpressede saft uden skum.
Det her er tydeligvis et produkt af høj kvalitet, hvilket både kan ses og mærkes. Designet i rustfrit stål passer godt ind i ethvert køkken og den næringsrige frugtsaft er bedre end aldrig før. De to forskellige hastigheder er alt hvad du skal bruge, uanset hvilke frugter og grøntsager du presser.

Smarte funktioner gør den her saftpresser til den bedste

Maskinen har ydermere et hav af funktioner, som gør at den skiller sig ud fra lignende produkter. Den er super let at rengøre, da alle dele kan gå i opvaskemaskinen.
Den udskiller automatisk affald og beholderen til frugtkød er dejligt stor, så du ikke konstant behøver at udskifte den. Bosch MES3500 er også udstyret med drypstop. Der følger desuden en børste til rengøring af maskinen med.

Derudover er der et lille rum til opbevaring af ledningen, hvilket er en simpel, men god detalje. Maskinen står på magisk vis ikke og fylder hele køkkenbordet, på grund af dens simple design og små detaljer som dette.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
KitchenOne 873,00 0,00 873,00 Læs mere

Magimix Duo XL juicemaskine

Franske Magimix er efterhånden blevet kendt for, at lave forskellige køkkenmaskiner af høj kvalitet, som oveni købet har et rigtig lækkert design.

De laver primært forskellige typer mixere, og så har de lavet denne Magimix Duo XL juicemaskine.

Det er en rigtig eksklusiv juicemaskine, som har hele 20 års garanti på motoren og 3 års garanti på delene. Man får altså en rigtig holdbar maskine, som man kan bruge i mange år frem.

Med denne Magimix behøver du aldrig købe en ny juicemaskine igen. Den er udstyret med noget af den nyeste teknologi, så den kan klare det meste frugt og grønt på få sekunder.

Magimix Duo Xl er specielt god til at lave små mængder saft.

Innovativ induktionsmotor

Magimix XL Duo har en smart 400W induktionsmotor. Sammenlignet med de to andre juicemaskiner fra Phillips og Bosch, som henholdsvis har 800- og 700W, så lyder 400W måske ikke af meget.

Den smarte og innovative induktionsteknologi gør dog, at maskinen selv regulere effekten, efter hvor hårde frugter og grøntsager man prøver at presse. Dette gør at effekten i motoren altid passer til det der presses og derfor går der ingen energi til spilde.

På den måde kan den lidt mindre 400W motor sagtens klare de samme frugter og grøntsager som andre juicemaskiner med en større motor.

Motoren er samtidigt meget lydsvag, så den kan sagtens stå og køre i køkkenet samtidigt med, at du fører en samtale med familien eller vennerne.

Den har et meget stort påfyldningsrør, så du slipper for at skære dit frugt og dine grøntsager i stykker. Maskinen kan sagtens klare hele frugter og grøntsager.

Juicemaskinen fra Magimix har et enkelt og lækkert design. Den er meget kompakt, så den fylder stort set ingen ting i køkkenet. Den kan fås i både hvid og sort, så den passer perfekt ind i de fleste danske køkkener.

Rengøringen af maskinen er gjort til en leg. Den klare selv frasorteringen af frugtkødet og de fleste udtagelige dele tåler vask i opvaskemaskine.

Læs hele anmeldelsen af Magimix Duo XL saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Philips HR1871 juicemaskine

Philips HR1871 juicemaskine_5 Philips HR1871 er en rigtig god juicemaskine, som hurtigt kan lave dig en sund og forfriskende juice.
Denne juicemaskine fra Philips er en af de største på markedet og den er derfor særligt god, hvis du skal lave meget juice på en gang.

Maskinen er udstyret med et innovativt juice-presse-system, som gør at man får 10% mere juice ud af de frugter og grøntsager man kommer i den. Det er bl.a. den kraftfulde motor som gør, at man kan få lidt ekstra saft ud af sit frugt og grønt.

Den kraftfulde motor og store kapacitet gør det muligt, at lave helt op til 2,5 liter juice uden at man skal tømme frugtkødsbeholderen.

Flot design og effektiv presser

Den lækre centrifugal juicer er lavet i flot rustfrit stål, så den passer ind i de fleste køkkener. Det er en maskine, som sagtens kan stå fremme i køkkenet uden at den stjæler al opmærksomheden.

Den kraftfulde 800W motor giver muligheder for, at man kan køre på to forskellige hastigheder.

Når man presser sit frugt og grønt gennem maskinen, så løber juicen direkte over i den medfølgende juicekande, som kan indeholde 1,5 liter juice.

Udløbstuden er udstyret med et smart ”drypstop,” så juicen ikke løber ud på bordet.

Rengøring

Rengøringen af maskinen har Philips gjort til en leg. En af de normalt stor udfordringer ved at bruge en juicemaskine er, at man får en masse frugtkød, som kan gøre det svært at rengøre maskinen.

Dette problem har Philips dog løst med en smart frugtkødsbeholder, som kan rumme 1,6 liter. Den opsamler alt frugtkødet, så man hurtigt og nemt kan smide det ud efter brug af maskinen.

Maskinen kan nemt skilles ad og alle udtagelige dele tåler vask i en opvaskemaskine.

Overfladen i rustfrit stål kan nemt og hurtigt tørres af over med en våd klud og så er maskinen så god som ny.

Læs hele anmeldelsen af Philips HR1871 saftpresser her

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Vi håber at denne juicemaskine test kan hjælpe dig til, at vælge den helt rigtige juicemaskine.

Husk altid at gå efter en juicemaskine som passer til dine behov.

Hvis du f.eks. har en stor familie, så går efter en maskine med stor kapacitet, så der kan laves meget juice på en gang. Hvis du hellere bare vil lave et enkelt forfriskende glas juice ad gangen, så er det med at finde en juicemaskine som er perfekt til det.

Vi har gjort det nemt for dig, med denne juicemaskine test, ved at finde de forskellige juicemaskiner hos udvalgte forhandlere, så du hurtigt kan få overblik over, hvor man finder den bedste pris.

Disse forhandlere er nøje udvalgt, så du trygt og sikkert kan købe din nye maskine hos dem. Lige meget hvilken af disse juicemaskiner du vælger, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet.

Med en af disse udvalgte maskiner, går du en sund fremtid i møde, hvor du samtidigt kan skære kraftigt ned på dit og din families madspild.

Undgå madspild

En af de bedste måder, at få brugt sit gamle frugt og grønt er i juice. I dag kan man nemt og hurtigt lave sig en sund juice med en smart juicemaskine. Man kan bruger lige netop de ingredienser man lige har og lave en juice med de ting man bedst kan lide.

Alt slags frugt og grønt kan stort set bruges i juice og man kan derfor hurtigt få brugt noget af det der er ved, at blive for gammelt og på den måde undgå madspild.

En juicemaskine er samtidig perfekt i en stresset hverdag, fordi den hurtigt og nemt kan lave et sundt og forfriskende ”mellemmåltid.” Juice er bl.a. rigtig effektivt om morgenen. Der findes en række forskellige slags juice, som eftersigende skulle give en hel del energi om morgenen.

I Danmark er vi specielt gode til, at producere grøntsager og de fleste af dem er økologiske. Den øgede fokus på sundhed og økologi har fået forbruget af frugt og grøntsager til at stige markant.

Men som de fleste ved så har frugt og grøntsager ikke en særlig lang holdbarhedstid. Mange oplever at de simpelthen ikke kan nå, at få spist alt det frugt og grønt de køber. Der bliver altså smidt rigtig meget ud, fordi folk ikke ved hvad de skal gøre med deres frugt og grøntsager.

Det er derfor at vi har lavet denne juicemaskine test, så du let kan få et hurtigt overblik over de juicemaskiner der er på markedet i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.