madmaskiner-omtalt

Gear Tom 3.1 blender

Gear Tom 3.1 blender-1

Kraftig blender på 1200 watt i elegant design fra Gear.

Utrolig flot at se på

Gear Tom 3.1 er virkelig flot designet i rustfrit stål og med lækre detaljer, såsom det flotte betjeningspanel med frækt blåt lys i knapperne.

Kanden er lavet i brudsikker glas. Formen er tragtformet med riller på indersiden, hvorved alle ingredienser enten knuses ind mod rillerne eller drejes ned mod de skarpe knive i bunden. På siden af kanden er der trykt måleenheder.

Et praktisk påfyldningshul i midten af låget, gør det muligt at tilsætte flere ingredienser uden at skulle fjerne låget helt. Låget til dette hul kan bruges som målekop.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
CD ON 609,00 0,00 638,00 Læs mere

 

Stærk lille fyr

Med en motor på 1200 watt, er der næsten ikke den opgave denne blender ikke kan klare.

Til sammenligning er en standard blender på ca. 500 watt. Gear Tom 3.1 har trinløs hastighedsindstilling, som indstilles via en drejeknap.

Selvom det er en stærk maskine, anbefales det alligevel at der køres med en lav hastighed ved de tunge opgave, såsom knusning af isterninger, nødder, frosne frugter og bær, samt bolcher. Omvendt kan der med fordel køres med en højere hastighed til de lette opgaver, såsom blendning af friske frugter, for en mere jævnt resultat.

Rengøring og vedligeholdelse

For en hurtigt rengøring kan kanden fyldes med lidt varmt vand og et par dråber opvaskemiddel, hvorefter der tændes på højeste hastighed et par sekunder.

For en mere grundlæggende rengøring kan alle aftagelige dele komme en tur i opvaskemaskinen. Knivene skal dog vaskes op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs kan beskadige og sløve dem.

Specifikationer

  • Effekt: 1200 watt
  • Trinløs hastighed
  • Glaskande: 1,8 liter
  • Knive i rustfrit stål
  • Auto Clean funktion
  • Ledning: 90 cm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gear Tom 3.1 blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gear Tom 3.1 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.