madmaskiner-omtalt

Gear Alice 1.1 blender

Gear Alice 1.1 blender-1

Sød lille blender – perfekt egnet til kollegieværelset eller sommerhuset.

Praktisk og lille

Gear Alice 1.1 er ikke den største blender på markedet, hvorfor den også egner sig godt til studieboliger, kolonihaver og andre mindre husholdninger.

Kanden er lavet i brudsikker glas og kan rumme 0,8 liter – lige nok til 1-2 smoothies. Den er tragtformet, har riller på indersiden og praktiske måleenheder på ydersiden.

I midten af låget er et praktisk påfyldningshul, hvorigennem du kan tilsætte flere ingredienser uden at skulle tage låget helt af. Låget til det lille hul kan bruges som målekop.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Stærk motor

Taget i betragtning af blenderens størrelse, er en 350 watts motor meget passende til denne model.

Det er muligt at indstille hastigheden på to niveauer. Lav hastighed til de tunge opgaver og høj hastighed til de lette opgaver.

Desuden er der puls og isknuser funktioner til hurtige og kolde drinks. Server lækre smoothies, milkshakes og andre lækre drinks med og uden alkohol. Det er hurtigt og let!

Rengøring og vedligeholdelse

Med øje for at der ikke findes opvasker i de fleste mindre husholdninger, er denne blender ganske let at rengøre uden en sådan maskine.

Fyld lidt varm vand og et par dråber opvaskemiddel i kanden og tænd på højeste niveau i et par sekunder. Så er den hurtig ren og pæn og klar til brug igen.

Skulle blenderen alligevel komme i nærheden af en opvaskemaskine, må knivene ikke vaskes heri, da slibemidlet i opvasketabs kan beskadige og gøre dem sløve.

Specifikationer

  • Effekt: 350 watt
  • 2 hastigheder
  • Puls funktion
  • Isknuser funktion
  • Glaskande: 0,8 liter
  • Ledning: 1,1 m

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gear Alice 1.1 blender

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gear Alice 1.1 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.