madmaskiner-omtalt

Gastroback Design 41000 blender

Stilfuld, robust og stærk blender, der er en uundværlig hjælp i ethvert køkken.

Dette er blenderen til dig, der ønsker at kombinere et smukt design med en kraftig motor. Gastroback Design 41000 mikser alt lige fra isterninger til babymad.

Alsidig maskine

Gastroback Design 41000 er en yderst robust maskine, der kan knuse stort set alt. Prøv f.eks. at mikse en lækker og cremet smoothie med isterninger, frosne bær, frisk frugt, iskold mælk og juice. Du vil ikke blive skuffet! Eller blend en kraftfuld suppe af velsmagende kogte grøntsager og rodfrugter. Mulighederne er mange, så hvad venter du på?

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Smart og praktisk design

Blenderen er elegant designet med et moderne look i stål og glas, der passer ind i de fleste køkkener. Kanden er lavet i glas og er modstandsdygtig overfor stød og slag. Låget er designet med et hul i midten, til at tilsætte flere ingredienser under brug, og et praktisk håndtag, der gør det lettere at afmontere.

Kraftig motor

Motoren kan med sine 1000 watt klare stort set alle arbejdsopgaver – selv at knuse isterninger og frosne bær.

Betjen hurtigt og let maskinen via kontrolpanelet på fronten. Naviger mellem de fem hastighedsniveauer, så hastigheden tilpasses arbejdsbyrden, eller brug puls knappen, hvis det er noget der skal blendes hurtig.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er utroligt nemt at rengøre blenderen. Dryp et par dråber mildt opvaskemiddel i kanden sammen med noget varmt vand. Tænd for maskinen og lad den køre i et par sekunder, så har du straks en ren kande klar til brug igen. Motordelen og ledningen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 1000 watt
  • Sensorknapper med lys
  • 5 hastighedsgrader
  • Puls knap
  • Kande i tykt glas (1,5 liter)
  • Kinetex knivblade
  • Vægt: 5 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gastroback Design 41000 blender

Billeder

Video

Der findes ingen video til Gastroback Design 41000 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.