madmaskiner-omtalt

Gastroback 42602 kaffekværn

gastroback-42602-1

Findes der noget bedre end en friskbrygget kop kaffe lavet på de fineste kaffebønner?

Med en kaffekværn fra Gastroback har du nu muligheden, for at lave din kaffe helt fra bunden hjemme hos dig selv. På den måde kan du nyde en eksklusiv og velsmagende kop kaffe, med ekstra god aroma, hver dag.

Gastroback 42602 er en stærk lille maskine, designet i rustfrit stål på en sort kontrast. Knivbladene er ligeledes lavet i rustfrit stål af høj kvalitet. Kaffekværnen vejer ikke mere end 1,90 kg. Den kan derfor nemt have en fast plads i et skab og kun tages frem, når der er brug for den.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Smart og simpelt

Det er let og sikkert at anvende maskinen. Tag låget af den transparente beholder og hæld den ønskede mængde kaffebønner i den – mal kun dem du har brug for.

Vælg, hvordan kaffebønnerne skal males ved at dreje på en knap på fronten og tænd efterfølgende for kværnen på knappen lige ovenover den anden. Den færdigmalede kaffe kommer ned i en praktisk transparent kasse på venstre side af maskinen.

For at opnå det bedste resultat bør du købe dine kaffebønner hos en kaffespecialist så de er så friske som muligt. På denne måde kan du også få en bedre vejledning i hvilke typer kaffebønner, der passer bedst til din smag. Lad specialisten riste kaffebønnerne af, inden du tager dem med hjem.

Forskellige niveauer

Kaffekværnen kan male kaffebønnerne lige som du ønsker det, da den kan indstilles på fem forskellige niveauer. Maskinen er fuldautomatiseret og kører med 500-650 omdrejninger pr. minut.

Alt efter hvordan du vælger at male dine kaffebønner, er der forskellige træktider. Jo grovere de males, des længere skal de trække. Vær dog opmærksom på at de ikke trækker for længe, da kaffen derved kan blive for bitter.

Du kan også kværne forskellige former for krydderier i maskinen.

Specifikationer

  • Design: rustfrit stål på sort kontrast
  • Knivblade i rustfrit stål
  • Vægt: 1,9 kg
  • Fem forskellige niveauer (fra fint- til grofthakket)
  • 500-650 omdrejninger pr. minut
  • Transparent beholder
  • Kan også kværne krydderier

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gastroback 42602 kaffekværn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Gastroback 42602 kaffekværn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.