madmaskiner-omtalt

Gastroback 42360 Induktions mælkeskummer

Gastroback 42360 Induktions mælkeskummer

Kom et skridt tættere på drømmen om at blive din egen barista med denne fine mælkeskummer fra Gastroback.

Med en Gastroback 42360 mælkeskummer får du mulighed for at være din egen barista på hjemmefronten. Skum og varm mælk til at lave alt lige fra en blød og cremet caffe latte til en mere skummende cappuchino.

Unikt design

Designet af Gastroback 42360 mælkeskummer er meget unikt, og giver dig følelsen af at du virkelig får noget for pengene. Både basen og beholderen er lavet i stål, og selve varmeprocessen foregår via induktionsteknologi.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

 

Sådan gør du

Det er muligt lave op til 1 liter mælkeskum ad gangen, og en særlig funktion sikrer at mælken ikke brænder på.

Med de to medfølgende piskeris, er det muligt at lave både en fin og cremet skum til latte macchiato, samt en mere skummende udgave til cappuccino eller cacao. Det er muligt at justere temperaturen, så der både kan skummes varm og kold mælk. Brug evt. den kolde skum til en forfriskende frappé eller som pynt på kager.

Det er muligt at skumme alle former for frisk mælk, men det anbefales dog, at der anvendes mælk med et højt indhold af proteiner, da det giver det bedste og mest cremede resultat.

Hæld frisk mælk i kanden og placer denne i basen. Monter en af de to piskeris og juster temperaturen – op til 75 grader, Tænd for maskinen, så har du straks en lækker mælkeskum.

Rengøring og vedligeholdelse

Kanden kan tåle at komme i opvaskemaskinen, mens selve basen blot skal tørres over med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • LED kontroldisplay
  • Kande (maks. 1 liter mælkeskum)
  • Justervar temperatur (<75 grader)
  • Mål: H 265 x L 140 x B 154 mm
  • Vægt: 1,65 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gastroback 42360 Induktions mælkeskummer

Billeder

Video

Der findes ingen vidoe af Gastroback 42360 Induktions mælkeskummer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.