madmaskiner-omtalt

Gastroback 42320 mælkeskummer

Gastroback 42320 mælkeskummer

Smart designet mælkeskummer, der hurtigt og effektivt laver en blød og cremet mælkeskum.

Gør smagen af kaffe mildere og mere rund med varm mælk eller skum. Brug også mælkeskummet oven på kage eller i cacao. Mulighederne er mange og så tager det kun ganske kort tid.

Flot design

Gastroback 42320 er med sine bløde former ganske flot at se på. Den er også ganske simpel at betjene med blot et enkelt tryk på en knap. Det integrerede varmeelement og et særligt magnetsystem, sørger for et effektiv opvarmning af mælken.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Barlife 199,00 0,00 244,00 Læs mere

 

Sådan gør du

Kanden har en non-stick belægning indvendigt, som sikrer, at mælken ikke brænder på. Den er dobbelt isoleret, så du ikke brænder fingrene, når mælken er blevet varmet. Der må maksimalt fyldes 250 ml mælk i kanden.

Det er muligt at rotere kanden 360 grader, når den står i basen, hvilket gør det muligt at betjene mælkeskummeren fra flere sider.

Med Gastroback 42320 mælkeskummer kan du skumme alle typer af mælk; skummet-, mini-, let- og sødmælk. Prøv også med soyamælk eller laktosefri mælk. For at opnå det bedste resultat, anbefales det dog at bruge en mælk med et højt proteinindhold.

Hæld mælken i kanden, sæt låget op og tænd på knappen. Mælkeskummeren stopper af sig selv, når den er færdig med at varme eller skumme mælken. Let og ligetil – og ganske lydløst.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeriset kan afmonteres og skylles af under vandhanen. Kandens inderside kan skylles med vand, mens ydersiden blot skal tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 380 watt
  • Kande (maks. 250 ml)
  • Autosluk
  • Mål: H 172 x L 130 x B 160 mm
  • Vægt: 0,93 kg
  • Opskriftshæfte

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Gastroback 42320 mælkeskummer

Billeder

Video

Der findes ingen vidoe af Gastroback 42320 mælkeskummer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.