madmaskiner-omtalt

Delonghi ICK8000 ismaskine med kompressor

Delonghi ICK8000 ismaskine

Denne Delonghi ICK8000 ismaskine er en af de mest effektive på markedet.
De fleste ismaskiner til privat brug har kun muligheden for at køre en skål ad gangen, men denne her har plads til 2! Det betyder du vil kunne lave 2 gange 1,2 liter is ad gangen. Der er ingen tvivl om, at dette er en maskine som du hurtigt kan lave mange liter is på.

Er man en stor familie der elsker at lave sin egen is, eller kan du bare godt lide at lave meget af gangen? Hvorfor så ikke gå efter denne model, som har en størrelse der uden tvivl egner sig til, at lave meget is af gangen. Maskinen har med sine 230 Watt en utrolig kraft, og når det kommer til at lave is, så er denne maskine perfekt.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kvalitet og effektivitet

Delonghi som har producerede denne Delonghi ICK8000 ismaskine, er et af de mest anerkendte firmaer inden for Espresso i Europa. Deres viden fra Espresso verdenen har de taget med sig til verdenen af ismaskiner. De har formået at være et mærke der står for kvalitet og lækkert design i mange år.

Med muligheden for at lave to forskellige slags is på én gang, giver denne maskine muligheder som ikke er set på ret mange andre ismaskiner til hjemmet. Der er en lang række fordele ved lige netop denne model fra Delonghi.

Alle tilbehørsdelene som skåle osv. kan komme i opvaskemaskinen, som betyder du ikke skal vaske det hele op i hånden, og du kan derfor let rengøre den.

Den er også utrolig brugervenlig, og kan betjenes af langt de fleste mennesker uden brug af manual. Det er en vigtig ting for de fleste forbrugere, og det betyder også, at selv børn og ældre, som måske ikke er så teknisk stærke kan bruge den til at lave is med.

Specifikationer

  • 2 skåle
  • 2 x 1,2 L kapacitet
  • Op til 2 x 700g is
  • Vejer 19 kg
  • Indbygget kompressor
  • Skålen kan tages ud
  • 230W

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Delonghi ICK8000 ismaskine med kompressor

Billeder

Video

Der findes ingen video af Delonghi ICK8000 ismaskine med kompressor

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.