madmaskiner-omtalt

Ceado B210 blender

Kraftfuld blender fra Ceado, der kan blende stort set alt på ingen tid. Ceado garanterer maksimal ydelse og maksimalt udbytte – kun et minimalt spild.

Ceado B210 er de professionelles foretruknes. Den har en kraftig motor og et robust desig.

Let og ligetil

Med blot et enkelt tryk på en knap kan du blende og mikse alt lige fra energifyldte smoothies, forfriskende milkshakes og kolde drinks til kraftfulde salsas, cremede supper af kogte grøntsager, puré, babymos og andet godt.

Smart design og nem betjening

Designet er meget simpelt, men yderst modstandsdygtigt for stød og slag. Kanden er lavet i polycarbonat – samme type plast, som der bruges i flyvinduer. Denne type plast er stærkere end glas, der hurtigere splintres i kontakt med isterninger og andre hårde ingredienser.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kraftig motor

Klik på én af de seks forudindstillede knapper, så klarer maskinen selv resten – f.eks. kan den selv lave en lækker og cremet smoothie til dig. Alt hvad du skal gøre er at putte ønskede ingredienser i kanden og trykke på knappen.

Den kraftige motor er indhyllet i et aluminiums cover, der kan holde til nærmest hvad som helst. Med en effekt på 1500 watt kan Ceado B210 blende alle former for råvare- inkl. isterninger og frosne bær. Lige netop derfor er denne blender særligt godt egnet til professionelt brug.

Sikker i brug

Med det magnetiske switch-off sikkerhedssystem, stopper maskinen automatisk, hvis låget fjernes.

Rengøring og vedligeholdelse

Dryp lidt mildt opvaskemiddel i kanden sammen med noget varmt vand. Tænd for maskinen og lad den køre i nogle sekunder, så er kanden ren og klar til næste anretning.

Specifikationer

  • Effekt: 1300 watt
  • Kande i polycarbonat (1,5 liter)
  • 2 hastighedsgrader (18000 – 28000 omdr./min.)
  • Sikkerhedssystem
  • Mål: 210 x 180 x 420 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Ceado B210 blender

Billeder

Video

Der findes ingen video til Ceado B210 blender

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.