madmaskiner-omtalt

Caso M20 Electronic mikroovn

Caso M20 mikroovn

Effektiv fritstående mikroovn med et spejlblankt look, der er den perfekte hjælper i køkkenet.
Caso M20 er super flot designet med en spejlblank front i lyse nuancer. Det store ovnrum på 20 liter gør det muligt at tilberede større portioner ad gangen, men mikroovnen kan selvfølgelig også bruges til mindre opgaver, såsom at varme mælk eller suppe.

Ovnrummet er oplyst, således at det er muligt at følge med i tilberedning processen. Den roterende glastallerken sørger for at alt bliver jævnt tilberedt.

Mikroovnen er udstyret med et digitalt ur og 60 minutters timer med slutsignal. Caso M20 har desuden også Sound on/off funktion.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Coop.dk 1.399,00 0,00 1.399,00 Læs mere

 

Let at anvende

For at spare tid i hverdagen er der installeret otte forudindstillede programmer til optøning og tilberedning, og effekten kan op- og nedjusteres på fem forskellige niveauer. Det er således muligt at optø, varme og tilberede forskellige madretter og drikke.

Varm aftensmaden fra i går, lav havregrød til ungerne eller noget helt tredje. Det er let og ligetil, tager ingen tid, og opvasken er hurtigt overstået. Indstil programmerne, effekten eller tiden via de små knapper og drejeknappen placeret i den ene side af fronten.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er nærmest lige så hurtigt og let at rengøre Caso M20 som det er, at tilberede mad i den. Undgå at anvende ovnrens eller andre stærke rengøringsmidler, men brug i stedet en opvredet klud med lidt sæbevand til at tørre den over både ind- og udvendigt.

Specifikationer

  • Mikrobølgeeffekt: 800 Watt
  • Effekttrin: 5 niveauer
  • Programmer: 8 forskellige
  • Ovnrum: 20 liter
  • Mål: H 255 x B 455 x D 400 mm
  • Oplyst ovnrum
  • Drejetallerken: Glas
  • Timer/ur

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Caso M20 Electronic mikroovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Caso M20 Electronic mikroovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.