madmaskiner-omtalt

Bugatti Vela blender

Bugatti Vela blender-1

Unik, smuk blender fra italienske Bugatti.

Enestående flot design

Man kan vist hurtigt blive enig om at Bugatti Vela blender ikke ligner nogen andre blendere på markedet. Bugatti har med deres design virkelig formået at skabe et unik produkt.

Kanden er designet i brudsikker glas og kan rumme op til 1,5 liter.

Det omvendte kegleformede design sikrer, sammen med de praktiske riller på indersiden, at alle ingredienser drives ned mod de skarpe knivblade, der med lethed knuser nærmest alle former for fødevarer.

Tilsæt flere ingredienser gennem det praktisk påfyldningshul i låget.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Blender det hele på den halve tid

Bugatti Vela blender har en motor på 400 watt, hvilket ligger i den lave ende af klassen. Dog kan den sagtens knuse isterninger og frosne bær alligevel. Det hele handler om at få indstillet hastigheden korrekt, således at motoren ikke lider overlast.

De tunge arbejdsopgaver klares således med en lav hastighed, og de lette opgaver med en høj hastighed. Denne model kan køre med tre forskellige hastigheder og har desuden puls funktion, som er godt egnet til de mere intense opgaver med relativt bløde ingredienser.

Rengøring og vedligeholdelse

Fyld lidt varm vand og et par dråber opvaskemiddel i kanden og brug puls funktionen er par sekunder. Så er kanden hurtig ren og klar til brug igen. Ønsker du at gøre den mere ren, tåler den også at komme en tur i opvaskemaskinen.

Det anbefales dog at vaske knivene op i hånden, da slibemidlet i opvasketabs sløver dem. Motordelen kan tørres af med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 400 watt
  • Glaskande: 1,5 liter
  • 3 hastigheder
  • Puls funktion

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Bugatti Vela blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.