madmaskiner-omtalt

Bosch HCE722153U komfur

Bosch HCE722153U

Trænger dit komfur til en opgradering? Vil du gerne have et komfur, som har en lav energiklasse og som har rigtig meget plads? Kan du godt lide et flot design, som passer præcis ind i dit køkken?

Bosch HCE722153U er et flot komfur i energiklasse A, hvilket betyder at det ikke bruger meget energi.

Katalytisk selvrens gør din rengøring lettere

Dette komfur har katalytisk selvrens hvilket vil sige, at alt fedt og snavs bliver suger op på siderne og bagvæggen, så det bliver forkullet ved at ovnen kommer op over de 200 grader. Dette gør din rengøring meget lettere, da du så hurtigt kan fjerne det forkullede fedt og snavs, når du rengøre din ovn.

Ovnrens er rigtig godt til rengøringen af din ovn, og det er bedst at lade det sidde i noget tid, inden du tørre det væk med en våd klud.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

En flot ovn med masser af plads

Her får du et flot komfur med klassisk stål design, som passer perfekt ind i alle køkkener. Det er energiklasse A, så du spare meget på dit energiforbrug, og på samme tid har dette komfur plads til hele 67 liter i ovnrummet.

Dette komfur har GranitEmalje hvilket vil sige, at det har en overfladebehandling, som giver en blankere overflade som er lettere at holde ren og er mere modstandsdygtig over for slag, ridser og ting som der er meget syre i. Ovnen har 8 funktioner, og 4 kogeplader hvor alle 4 er med HighSpeed kogezoner.

Dette komfur har børnesikring, så børn ikke kommer til skade. Derudover har dette komfur katalytisk selvrens på bagvæggen og multifunktion 3D varmlugt Plus.

Til ovnen medføler 1 riste, 2 bageplader og 1 bradepande.

Specifikationer

  • Type komfur: Glaskeramisk
  • Energiklasse: A
  • Energiforbrug ved almindelig ovn: 0,89 kWh
  • Energiforbrug ved brug af varmluft ovn: 0,79 kWh
  • Volume ovn: 67 liter
  • Mål: 900 x 600 x 600 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Bosch HCE722153U komfur

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Bosch HCE722153U komfur
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.