madmaskiner-omtalt

Ariete ismaskine med kompressor

Ariete ismaskine med kompressor

Med denne Ariete ismaskine med kompressor, får du en lille, men effektiv ismaskine.
Selvom at maskinen ikke er særlig stor, så har den alligevel en hurtig produktionstid, og størrelsen gør at den ikke optager meget skabsplads.
Det er ting som betyder meget for de fleste mennesker, da det kan være irriterende at vente flere timer på is.

Denne ismaskine er meget brugervenlig, og kan bruges af langt de fleste mennesker uden at de skal kigge i manualen. At den er brugervenlig er også med til, at gøre den hurtig at betjene. Det er besværligt med en maskine som man er lang tid om at indstille.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Effektivitet

Med denne Ariete ismaskine med kompressor, får du en ismaskine til hjemmebrug, med masser af kraft. Maskinen har en lille, men kraftig motor på 135 Watt, og en kompressor som er med til, at køle isen yderligere ned.

Nem rengøring

Maskinen er lavet i stål, hvilket gør den let at rengøre. Det ydre på maskinen kan rengøres med en klud, og skålen der følger med, kan du smide i opvaskemaskinen, uden at der sker noget med den. At den er let at rengøre, giver dig en masse fordele. Du skal bl.a ikke tænke på at rengøre skålen når du er færdig, da du bare kan sætte den i opvaskemaskinen.

Maskinen kan producere op til 0,6 liter is af gangen, hvilket er nok til de fleste familier, men den kan snildt bruges i flere timer af gangen til at producere større mængder is. Det anbefales dog ikke at bruge den i mere end 3 timer af gangen, da der ellers er risiko for at den går i stykker.

Alt i alt er denne Ariete ismaskine med kompressor et rigtigt god valg, hvis du skal have en god og lille ismaskine til hjemmet.

Specifikationer

  • Kun 30 min. produktions tid
  • Op til 600g is
  • 1L skål
  • Smart LCD display
  • 135 W effekt
  • Indbygget kompressor
  • Aftagelig skål
  • Vejer 12 kg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Ariete ismaskine med kompressor

Billeder

Video

Der findes ingen video af Ariete ismaskine med kompressor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.