madmaskiner-omtalt

Ankarsrum Assistent mel- og kaffekværn

Ankarsrum Assistent mel- og kaffekværn

Smart mel- og kaffekværn, som passer til den svenske Ankarsrum Original Assistent køkkenmaskine, fra model N1 til N30, med danske aner.

Sæt dit personlige præg på de hjemmebagte brød og kager, samt lav din kaffe helt fra bunden med denne smarte mel-og kaffekværn.

Nem rengøring

Det er let at rengøre kværnen, da den blot skal børstes og tørres over med en fugtig klud. Det anbefales ikke decideret at vaske kværnen under rindende vand. Tragten tåler dog at komme i opvaskemaskinen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kom godt i gang

Det er let at montere og anvende mel-og kaffekværnen.

Monter først kværnen på din Ankarsrum Original Assistent stik, ved at skrue den fast med vingemøtrikken. Læg maskinen på siden og monter tragten.
Juster, hvordan du ønsker melet eller kaffen malet via den hvide drejeknap, og start maskinen på middel hastighed.

Det er muligt både at justere malingsgrad og hastighed under kørsel. Sæt en skål eller beholder, hvor det færdigmalede mel eller kaffe kan drysse ned i.

For at sikre friskheden på mel og kaffe anbefales det at du maler den mængde du skal bruge fra gang til gang – særligt mht. kaffe, da den hurtigt mister sin smag pga. oxidering og lyspåvirkning. Opbevar overskydende mel og kaffe i lufttætte og mørke beholdere.

Justerbar malingsgrad

Det er en smagssag, hvordan mel og kaffe skal males. Med denne maskine er det muligt at justere malingsgraden fra 0,3 mm og op efter.

Kværnen kan bruges til at male de fleste former for tørvarer; majs, hvede, rug, byg, boghvede, hirse, ris og kaffebønner fra grov til fin. Det er også muligt at kværne blomsterfrø, birkes, krydderkorn, tørrede urter, tørrede svampe og sojabønner til spændende krydderiblandinger.

Kværnen kan maksimalt male 1250 g bønner eller andre former for tørvarer ad gangen.

Nem rengøring

Det er let at rengøre kværnen, da den blot skal børstes og tørres over med en fugtig klud. Det anbefales ikke fra producentens side decideret at vaske kværnen under rindende vand. Tragten tåler dog at komme i opvaskemaskinen.

Specifikationer

  • Monterbar kværn til Ankarsrum Original, model N1-N30
  • Maling af diverse tørvare
  • Justerbar malingsgrad
  • Tragt (maks. 1250 g)

Anmeldelser

Gennemgang af Ankarsrum Assistent mel- og kaffekværn her thekitchn.com

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.