madmaskiner-omtalt

Ankarsrum Assistent blender

Gør din Ankarsrum Assistent køkkenmaskine mere alsidig med denne blender.

Blenderen passer til Ankarsrum Assistent N21-N30.

Sådan gør du

Tip din Ankarsrum Assistent på siden og fjern beskyttelseshætten fra monteringsstykket. Sæt blenderen fast på maskinen ved at presse den ned samtidigt med at du drejer den med uret. Så er den klar til brug.

Alt efter hvad du ønsker at blende, kan du vælge mellem to låg. Er det små ting såsom nødder og urter, vælges det lille låg, mens det store låg vælges, når der f.eks. skal laves smoothie.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Ankarsrum klarer det hele

Motoren kender du jo, og har måske haft og arbejdet med i noget tid. Juster hastigheden, så den passer til de enkelte arbejdsopgaver – høj hastighed ved lette emner, og mindre fart ved tunge retter. Du kan knuse stort set alt – selv bolcher, isterninger og frosne bær.

Lav pulsfunktion ved at skrue op på fuld hastighed og efterfølgende slukke igen – dette er en velegnet metode f.eks. til at lave puré med.

Kanden er lavet af kraftig plastik, der er modstandsdygtig overfor stød og slag fra hårde ingredienser.

Fyld ikke kanden mere end ⅔ op med flydende ingredienser, og maksimalt ½ op med tørre råvarer. Lad maksimalt maskinen arbejder i hhv. 9 og 3 minutter med flydende og tørre varer.

Kun fantasien sætter grænsen

Med denne blender er det muligt at blende nærmest alt. Monter det lille låg og blend urter, nødder og mandler. Eller monter det store låg og lav bl.a. en lækker smoothie, en cremet suppe, babymad eller noget helt fjerde. Det er hurtigt og let.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengør kanden hurtigt og let. kom et par dråber mildt opvaskemiddel i kanden sammen med noget varm vand. Lad maskinen køre et stykke tid, så har du en ren kande igen.

Specifikationer

  • Kande i plast (1,2 liter)
  • 2 størrelser låg

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Ankarsrum Assistent blender

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.