madmaskiner-omtalt

AEG MC2664E-M mikroovn

AEG MC2664E-M mikroovne

Indbygningsklar mikroovn i stilrent design til det moderne køkken, med frihed til større retter og fleksibel tilberedning.
AEG MC2664E-M er meget enkel i sit design i rustfrit stål og sorte nuancer. Stålet er med AntiFingerPrint, således at det ikke fedter til, når du bruger mikroovnen. Ovnrummet er på 26 liter, hvilket er ligger i den høje ende af skalaen, når det kommer til mikroovne. Størrelsen giver mulighed for nærmest at tilberede alle former for retter – store som små – og er perfekt til mindre og større børnefamilier.

Det praktisk display giver dig et godt overblik over de valgte programmer, indstillinger og funktioner, samt tidsperspektiver. Indstil let mikroovnen til en ønsket opgave vha. de få knapper i højre side af fronten.


Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Intelligent teknologi

Mikroovnen er utrolig let at anvende, og laver nærmest det hele for dig. Bl.a. kan den selv indstille div. programmer ved at veje den ret, du stiller ind i den. Tilberedningsprogrammerne består typisk af tre faser, som mikroovnen selv justerer. Den kan fx starte ud på fuld effekt, og siden da selv nedjustere – således perfekt til optøning, opvarmning og vedligeholdelsestemperatur af opvarmede mad.

Under tilberedning roterer maden på en drejetallerken mhp. et mere ensartet resultat.

AEG MC2664E-M kan takket være den smarte teknologi en kærkommen hjælper i køkkenet, der sikrer at du får mere tid til mange andre ting. Tø diverse madretter op, varm suppe fra i går eller tilbered lette måltider. Det er let og ligetil.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengør ikke mikroovnen med ovnrens eller andre skrappe rengøringsmidler. Anvend i stedet en opvredet klud med lidt sæbevand på til at tørre den over.

Specifikationer

  • Mikrobølgeeffekt: 900 Watt
  • Effekttrin: 5 niveauer
  • Totaleffekt: 0,9 kWatt
  • Ovnrum: 26 liter
  • Mål: H 459 x B 595 x D 437 mm
  • Drejetallerken: Glas, Ø 325 mm
  • Ovnbelysning
  • Timer/ur
  • Børnesikring

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af AEG MC2664E-M mikroovn

Billeder

Video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.