madmaskiner-omtalt

Zanussi ZOB32702WK indbygningsovn

Zanussi ZOB32702WK indbygningsovne

Adskillige ovnfunktioner

Denne indbygningsovn fra Zanussi har mange funktioner. Du kan blandt andet vælge multiplus varmluft, dobbeltgrill samt over- og undervarme. Så kan du vælge den funktion, der passer bedst til den ret, du vil tilberede. Ovnen kan rumme hele 74 liter. Det betyder, at du kan invitere mange gæster på middag, da ovnen kan tilberede meget mad på én gang. Du kan regulere ovnens varmegrader fra 20 til 275 grader, så maden får den temperatur, som den skal.

Med ovnens mekaniske timer, kan du indstille, hvornår ovnen selv skal slukke.Ovnen er i et hvidt, enkelt design, der klæder de fleste hjem i mange år. På ovnen er der pop-ud drejeknapper, som du kan indstille funktioner og temperatur med.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sikkerhed

Når vi i Danmark tilbringer så meget af vores tid i køkkenet, som vi gør, er det vigtigt at sikkerheden med køkkenets hvidevarer er i top.

Med ovnen fra Zanussi i køkkenet, kan du roligt lade børnene være i køkkenet, uden at bekymre dig om nogle af de små brænder sig på fingrene. Ovnen har børnesikring, og har desuden et automatisk kølesystem. Når ovnen tændes, fungerer systemet og sørger for at ovnen og panelet ikke bliver for varm at røre ved.

Rengøringsvenlig ovn

Ovnrummets sider og bund er lavet i glat emalje, der sparer dig for at bruge tid og kræfter på rengøring. Du kan på ingen tid tørre snavs og fedt af med en klud, da det let slipper ovnens emalje. Desuden er ovnlågen let at skille ad, så den kan rengøres i alle kroge.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-20%
  • Energiforbrug ved traditionel ovn: 0,89 kWh
  • Energiforbrug ved varmluftovn: 0,79 kWh
  • Farve/materiale: hvid
  • Ovnrum netto: 74 liter
  • Børnesikring: ja

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Zanussi ZOB32702WK indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Zanussi ZOB32702WK indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.