madmaskiner-omtalt

Z-Star mekanisk slow juicer

Z-Star mekanisk saftpresser

Vaskeægte retro saftpresser med håndsving.
Trods det faktum at Z-Star er en manuel saftpresser/slow juicer, kan den bestemt godt hamle op med de fleste andre saftpressere på markedet. F.eks. er den virkelig god til at presse hvedegræs, og andet frugt og grønt med lange fibre, uden at stoppe til.

Rengøring og vedligeholdelse

Fordi Z-Star er så simpelt designet, er den også let at skille ad – nærmest til atomer – og rengøre helt til bunds.

Alle dele i plastik kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, mens det anbefales at rengøre de dele, der er lavet i metal, i hånden for at undgå ridser.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Simpel og funktionel

Z-Star er meget simpelt designet, men yderst funktionel. Den er let at anvende og står virkelig godt fast på bordet vha. en skruetvinge.

Kværnen er fremstillet i noget virkeligt stærkt plastik, der med lethed kan juice alle former for frugt og grønt, samt hvedegræs.

Z-Star vejer ikke alverden og er jo som bekendt ikke afhængig af strøm, så du kan evt. tage den med på tur i tilfælde af at du skulle falde over noget, der skulle presses.

Slow juicing

Da Z-Star jo er en manuel saftpresser, bestemmer du selv hastigheden. Herved kan du lave en yderst energirig juice spækket med enzymer, vitaminer og mineraler ud fra slow juicing konceptet.

Ved dette koncept presses råvarerne yderst skånsomt ved et minimum af omdrejninger, men med stor kraft. Herved dannes der mindre varme ved hele juice processen, hvorved enzymer og vitaminer bevares meget bedre.

Specifikationer

  • Manuel juicer
  • Mål: H 495 x D 330 x B 127 mm
  • Vægt: 3,0 kg

 

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Z-Star mekanisk slow juicer

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.