madmaskiner-omtalt

WMF Lono håndmixer

Bliv godt kørende med denne smarte og effektive håndmixer fra WMF.
Hurtig og lækker håndmixer fra WMF, der effektivt mixer flere former for dej og fars, eller pisker fløde og hvider til skum.

Flot design

WMF Lono er en super smart håndmixer, udformet i rustfrit stål og er metallakeret. Det elegante design, de smukke farver og det blanke metal giver et frisk pust til dit køkken. Håndtaget er ergonomisk udformet, og gør det let at bruge maskinen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Rengøring og vedligeholdelse

Designet med de rene linjer gør det ekstra let at hold maskinen ren, da den let kan tørres over med en fugtig klud. Piskeris og dejkroge kan kan tåle opvaskemaskine.

Variabel hastighed

De dobbelte piskeris og dejkroge er udformet i rustfrit stål. Pisk alt fra flødeskum til kagedej, gærdej eller fars. Afmonter let piskeris eller dejkroge med knappen øverst på håndtaget, og monter dem fast igen ved at klikke dem ind i hullerne.

Den stærke motor, der har en effekt på 350 watt, kan mikse det meste – æggehvider, gærdej og fars. Det er muligt at justere hastigheden på fem forskellige niveauer via kontakten øverst på håndtaget. Her er også placeret en turbo knap, som er god til de korte opgaver med høj energi.

Husk at indstille hastigheden korrekt, således at motoren ikke overbelastes – dvs. jo tungere en masse, der skal mikses, des langsommere skal maskinen køre.

Specifikationer

  • Effekt: 350 watt
  • 1300 omdr./min.
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • Kabelklemme
  • 2 Cromargan® piskeris
  • 2 Cromargan® dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af WMF Lono håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video af WMF Lono håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.