madmaskiner-omtalt

WMF Lineo kaffemaskine

Smart og stilfuld kaffemaskine fra den tyskeproducent WMF.

Bryg op til 12 kopper lækker og velsmagende kaffe på kort tid. Juster selv styrken på kaffen, så den passer til din smag, og hold den varm på maskinen med den tidsindstillede varmeplade.

Elegant design

WMF Lineo er en smukt designet kaffemaskine udformet i rustfrit stål og plastik. Den stilfulde glaskande, med påtrykte måleenheder, er nem og behagelig at holde ved takket været det ergonomisk udformede håndtag. Vandbeholderen er aftagelig for lettere påfyldning af vand, og kan rumme op til 1,5 liter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Det er forholdsvis let at betjene WMF Lineo via betjeningspanelet og LCD displayet. Juster bl.a. styrken på kaffen eller indstil timeren.

Smart varmeplade

Der er installeret en praktisk varmeplade i platformen, der sørger for at holde den færdigbryggede kaffe varm. Juster selv varmeholdningstiden til 0, 20 eller 40 minutter.

Praktisk timerfunktion

Ved at programmere timeren, kan du få maskinen til at lave kaffe lige når det passer dig. Findes der f.eks. noget bedre end at vågne op til duften af en kop friskbrygget kaffe?

Intelligent teknologi

Skulle du få lyst til at skænke en kop kaffe inden maskinen er færdig med at brygge, kan du rolig gøre dette uden at få kaffe ud over det hele. Når glaskanden fjernes, standser maskinen automatisk brygningsprocessen indtil kanden stilles på plads igen – dette kaldes drypstop teknologi.

Med autosluk sørger maskinen selv for at slukke, når den er færdig med at brygge – betinget af hvor lang tid du har indstillet varmepladen til at varme efter endt brygning.

Anti-kalk program

Det anbefales at du kører dette program 4-5 gange årligt både for at spare penge på energi ved fremtidige brygninger, samt for at bevare den gode smag.

Specifikationer

  • LCD display
  • Aftagelig vandbeholder (1,5 liter)
  • Ledningsoprul
  • Timerfunktion
  • Drypstop
  • Autosluk
  • Anti-kalk program

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af WMF Lineo kaffemaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af WMF Lineo kaffemaskine

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.