madmaskiner-omtalt

Witt WP7-600MF indbygningsovn

Witt WP7-600MF indbygningsovne

Pyrolyse ovn fra Witt

Med denne indbygningsovn er du sikret en funktionsrig kvalitetsovn med teleskopudtræk og selvrensende program. En ovn der dækker de flestes behov for en husholdningsovn.

Ovnens mange egenskaber

Du kan nemt indstille denne ovn og vælge de funktioner, der passer bedst til tilberedningen af dine yndlingsretter. Du kan vælge mellem 11 forskellige funktioner og mellem 5 forskellige tilberedningspositioner. På ovnens display panel kan du vælge den temperatur, din mad skal tilberedes med.Temperaturen kan reguleres fra 5+ til 250 grader. Ovnen har en kapacitet på 56 liter, hvilket er en fornuftig størrelse for en indbygningsovn. Med denne ovns teleskopudtræk i to niveauer, kan du let og sikkert føre plader ind og ud af ovnen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Pyrolyseovn

Vi bruger meget tid på madlavningen. Derfor vil vi gerne spare noget tid på rengøringen, når vi er færdige med at lave aftensmaden. Med ovnen fra Witt slipper du for at gøre ovnen ren, det gør pyrolyse programmet nemlig for dig.

Når du starter programmet, vil ovnen få en meget høj temperatur. Det får snavs og fedt til at blive til aske, som du hurtigt kan tørre væk fra ovnens bund, når programmet er færdigt. Let, hurtigt og effektiv – og ovnen er atter klar til brug.

Flot kvalitetsovn med sikkerheden i top

Ovnen er i rustfrit stål med sort glas. Den er moderne med display og teknologisk touch system.

Du kan sagtens lade børnene færde sig i køkkenet med denne ovn tændt. Ovnlågen har fire lag glas, som gør at ovnen er kold udenpå, samtidig med at den er brandvarm indeni. Derved er der ingen små fingre der brænder fingrene på en varm låge. Desuden holder ovnen sig også kold, når pyrolyse programmet er i gang.

Specifikationer

  • Energiklasse: A
  • Farve/materiale: rustfrit stål
  • Ovnrum netto: 56 liter
  • Rensefunktion: pyrolyse
  • Børnesikring: ja
  • Anti-Fingerprint: ja

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Witt WP7-600MF indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Witt WP7-600MF indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.