madmaskiner-omtalt

Wilfa SJ-150A Slow juicer

Hvis du er til juice er det ideelt at have din helt egen juicepresser, hvor du kan lave dine egne personlige juice, med præcis den smag du bedst kan lide.
Samtidig har du muligheden for at, få brugt frugter og grøntsager, man ellers ikke ville have fået spist, og på den måde sparer man jo lidt penge.

En slow juicer er den bedste måde at få mest muligt ud af sine pressede frugter og grøntsager, da den nænsomme behandling af ingredienserne bevarer vitaminerne bedst muligt.
Desuden kan det være en god ide med hjemmepresset juice til dig, der gerne vil starte dagen med noget sundt og opkvikkende, men måske ikke altid har tiden til de helt store anretninger.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Skånsom og effektiv

Wilfa SJ-150A Slow juicer kører med kun 75 omdrejninger i minuttet og er derfor meget skånsom mod de råvarer, der presses. På den måde iltes juicen ikke så meget. Processen får råvarerne til at bevare deres sunde og næringsrige stoffer i langt højere grad end en almindelig juicepresser, som kører med langt flere omdrejninger i minuttet.

Juicen man laver med denne maskine er mindre iltet og derfor mere vitaminholdig, samt rig på mineraler og antioxidanter. Faktisk beholder juicen fra denne slow juicer 50% mere af sine vitaminer, end juice fra almindelige juicepressere.

Wilfa SJ-150A Slow juicer er let at skille ad og rengøre efter brug, hvilket også er en god fordel, hvis man bruger den tit. Slow juiceren bruger 150 watt, kører med 75 omdrejninger i minuttet, og når man køber den, får man en opskriftsbog med i købet, som kan være til inspiration, når man skal i gang med at brygge sin egen juice.

Specifikationer

  • Slow juicer
  • 150 W motor
  • Aluminium
  • Keramisk kværn
  • 1 hastighed
  • Beholder til frugtkødet

Anmeldelser

Anmeldelse af Wilfa SJ-150A Slow juicer hos aarstiderne.com og hos kjokkenutstyr.net

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.