madmaskiner-omtalt

Wilfa HM-1SS håndmixer

Smart og ergonomisk håndmixer, der klarer det hele på den halve tid.

Risk eller rør alverdens ingredienser sammen til lækre retter, desserter og andet godt – helt uden at få ondt i armen af træthed.

Elegant design

Wilfa HM-1SS er en fiks lille model i et bemærkelsesværdig design udformet i rustfrit stål. Den er både behagelig at se på og røre ved. Det ergonomisk udformede håndtag, der er belagt med blød gummi, ligger godt i hånden og giver et sikkert greb.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Variabel hastighed

De medfølgende piskeris og dejkroge er lavet i rustfrit stål kan bruges til at mikse og røre flere forskellige ting, såsom fløde, æggehvider, kagedej, mousse, gærdej og fars. Brug release-knappen til at afmontere dem fra maskinen, og klik dem fast i hullerne for at montere dem igen.

Det er mulig at opbevare håndmixeren stående på højkant.

Den stærke motor, der har en effekt på 300 watt, kan udføre de fleste mikser-opgaver den bliver stillet overfor. Husk dog at justere hastigheden, således at den passer til den valgte opgave. Så undgår du at overbelaste motoren. Indstil hastigheden via kontakten på håndtaget, eller brug turbo knappen til de hurtige og korte opgaver, hvor der skal piskes med høj intensitet.

Rengøring og vedligeholdelse

Piskeris og dejkroge kan tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen. Maskinen kan tørres over med en fugtig klud ved behov.

Specifikationer

  • Effekt: 300 watt
  • 5 hastighedsniveauer
  • Turbo funktion
  • 2 piskeris
  • 2 dejkroge

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Philips Wilfa HM-1SS håndmixer

Billeder

Video

Der findes ingen video til Bamix Wilfa HM-1SS håndmixer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.