madmaskiner-omtalt

Whirlpool WVE1840 W fryseskab

Whirlpool WVE1840 W

Stort, fritstående fryseskab fra Whirlpool i energiklasse A+.

Design og indretning

Whirlpool WVE1840 W er designet i klassisk hvid. Det er lavet til både at kunne passes ind mellem de øvrige køkkenelementer eller at kunne stå for sig selv – f.eks. i bagindgangen eller bryggerset. Lågen er vendbar, således at den kan åbnes fra den side, der passer dig bedst.

Indretningen er ganske simpel og ligetil med fem fryseskuffer, heraf to BigBox fryseskuffer med ekstra dybde, samt to hylder med kuldefang. Få plads til det hele og skab dig samtidig et godt overblik.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kølesystem

En kompressor sørger for at køle luften og dermed alle de frostvarer, der gemmer sig i fryseskabet. Selve temperaturstyringen er mekanisk. Temperaturen kan justeres via betjeningspanelet, der er placeret øverst på fronten af fryseskabet.

Har du været ude at handle stort ind, kan du med fordel bruge LynFrys funktionen, der er god til at fryse nye madvarer ned super hurtigt samtidig med at smag, duft og vitaminer bevares. Det er således både sikkert og økonomisk. Funktionen slår selv fra efter noget tid, hvorefter der fortsættes med almindelig køl.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er vigtigt at holde sin fryser ren og pæn for at sikre at du ikke bliver syg af den mad, der opbevares der i. Desuden er det en god idé at afrime fryseren ca. fire gange årligt da det optimerer ydeevnen, minimerer energiforbruget og sikrer en bedre hygiejne.

Selve rengøringen kan, i forbindelse med afrimningen, klares med almindeligt sæbevand – dette kan bruges både ind- og udvendigt. Tilsæt gerne Rodalon eller eddike mhp. at fjerne dårlig lugt og desinficere diverse overflader.

Specifikationer

  • Energiklasse
  • Energiforbrug pr. år: 281 kWh
  • Energiforbrug pr. døgn: 0,77 kWh
  • Kapacitet: 235 liter
  • Mekanisk temperaturstyring
  • LynFrys funktion
  • Vendbar låge
  • Støjniveau: 42 dB
  • Mål: H 1790 x B 596 x D 606 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Whirlpool WVE1840 W fryseskab

Billeder

Video

Der findes ingen video af Whirlpool WVE1840 W fryseskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.