madmaskiner-omtalt

Whirlpool AKZM 7820 IX indbygningsovn

Whirlpool AKZM 7820 IX indbygningsovne

Mange muligheder i stor ovn

Med indbygningsovnen fra Whirlpool kan du uden problemer invitere venner og familie over til middag. Med en kapacitet på 73 liter, har ovnen plads til masser af mad.

Ovnen har utallige funktioner, så du kan indstille ovnen til den mad, du vil lave. Du kan blandt andet vælge funktionerne grill, turbo grill, varmluft, varmluftsbagning, optøning, varmholdning, hævning, pizza og lasagne. Derudover kan du også vælge funktionen opskrifter, der får ovnen til automatisk at 
indstille den optimale temperatur, funktion og tilberedningstid. Der følger en opskriftsbog med til dette.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Selvrensende ovn i flot design

Med ovnens indbyggede stegetermometer kan du let sikre dig, at din mad har den rette temperatur i ovnrummet. Desuden er ovnen udstyret med teleskopudtræk, der gør det lettere og mere sikkert for dig, når du skal tage ovnpladerne ind og ud af ovnen.

Tilberedningen er ovre, maden er spist og så kommer rengøringen. Med Whirlpool-ovnen skal du blot trykke på ovnens selvrensende funktion pyrolyse, og derved slipper du for at skrubbe og skure. Ovnen rengøres med høj temperatur, og du kan efter endt program tørre resterne væk fra ovnbunden. Nemt, effektivt og tidsbesparende.

Indbygningsovnen har en flot overflade i rustfrit stål, hvilket er et solidt materiale, der er nemt at holde rent. Designet er elegant, og vil klæde mange køkkener.

Med Whirlpool-ovnen er du garanteret en god investering til dit køkken.

Rummelig indbygningsovn med mange funktioner

Når du vil købe en ny ovn, kigger du så efter god kvalitet og flot design? Du behøver ikke at lede mere, med Whirlpool-ovnen får du det hele samlet i én ovn. Den stilfulde ovn gemmer på utallige funktionsmuligheder. Perfekt til den kræsne køber, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design.

Specifikationer

  • Energiklasse: A-30%
  • Farve/materiale: rustfrit stål
  • Ovnrum netto: 73 liter
  • Selvrens: pyrolyse
  • Stegetermometer: ja
  • Teleskopudtræk: ja
  • Softclose: ja

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Whirlpool AKZM 7820 IX indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af Whirlpool AKZM 7820 IX indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.