madmaskiner-omtalt

Vestfrost CC45SIL vinkøleskab

Vestfrost CC45SIL-1

Sommeren er lige om hjørnet

Står du og mangler en vinkøler, med kapacitet til at klare sommerens udendørs fester. Så er Vestfrosts party Cooler et nemt valg.

Til en utroligt billig pris, får man plads til op mod 16 vinflasker eller 44 dåser (0,33 ltr.). Det betyder at man ikke hele tiden skal ind og hente ny vin eller andre drikkevarer, og køleren har da også mange andre fantastiske kvaliteter.

Blandt andet findes der meget tilbehør, som fx serveringsbordet, som man nemt montere på siden af Party cooleren. På den måde har man et sted at lukke vinen op, og et mindre anretterbord, hvis det skulle blive nødvendigt til festen.

Samtidig er der også en træhylde, som kan indeholde en åbnet flaske vin, så man slipper for at hælde sjatter ud i afløbet.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Nem køler med alt, hvad der skal bruges.

Køleren har 4 kraftige hjul, der sagtens kan holde til at blive slæbt rundt udenfor, og selvom man måske ikke skal bestræbe sig på at løfte rundt på en fyldt køler, så er køleren i sig selv ret let.

Temperaturen kan indstilles mekanisk fra 2-8 grader. Det betyder dog at man bør holde rødvinen fra køleren, eller i hvert fald lade vinen stå et stykke tid før servering, da de fleste rødvine bør serveres over 14 grader.

Champagne og flere hvidvine som man ofte ser om sommeren, kan dog klare noget lavere temperaturer, og her er 8 grader nok det mest ideelle man kan få. Hvis det samtidig er varmt i luften, så stiger temperaturen hurtigt når flasken bliver taget op, så man kan tilpasse derfra.

Det er naturligvis noget mere bøvlet at opnå den ideelle temperatur når man er udenfor, hvor solen spiller en mere væsentlig rolle, men med køleren her fra Vestfrost, kan man i hvert fald være sikker på at få afkølet sine drikkevarer.

Specifikationer

  • 2 træhylder
  • Temperaturindstilling 2-8°C
  • To-delt transparent låg
  • Kraftige og drejelige hjul
  • Nettovolumen 45 ltr.
  • Højde 825 mm
  • Dybde 545 mm
  • 1 temperaturzone
  • Plads til 32 flasker (0,5 ltr.)

 

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Vestfrost CC45SIL vinkøleskab

 

Billeder

Video

Der findes ingen video af Vestfrost CC45SIL vinkøleskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.