Velsmagende grønkålsjuice til de ekstra sunde
Bare et enkelt glas af denne juice giver dig virkelig mange vitaminer.
Grønkål er meget rig på A og C vitaminer, samt calcium og kalium. Faktisk kan denne opskrift være med til at holde kræft væk fra dig, fordi at enzymerne går ind i din lever, og får leveren til at udløse kemikalier, der er med til at bekæmpe kræft. Det er videnskabeligt bevist, da man har givet dyr med kræft, en kost med meget grønkål, og deres kræftknuder er rent faktisk skrumpet efterfølgende. Hvis du presser grønkålen er det endnu mere effektivt, da din krop vil være i stand til absorbere enzymerne, uden at skulle fordøje det først.
Grønkål – 1 stk.
Selleri – Et halvt bundt
Koriander eller persille – Et halvt bundt
Agurk, med enderne skåret af – 1 stk.
Citron, med skrællen fjernet – 1 stk.
Frisk ingefær – En lille smule. Prøv dig frem da den har en meget frisk smag
– Du kan også tilføje et grønt æble, hvis du synes at den skal være lidt mere sød.
Ekstra tip
Jo før du drikker juicen, efter du har presset den, jo flere enzymer bibeholder du i den. Du kan opbevare den i en lufttæt beholder i op til 12 timer, og stadig få en masse af de gode enzymer, men det bedste er at drikke den med det samme, uden at hælde den ned. Drik den langsomt og nyd den.