madmaskiner-omtalt

SMEG F67-7 indbygningsovn

SMEG F67-7 indbygningsovne

Funktionsrig SMEG indbygningsovn

Denne indbygningsovn rummer al det, du har brug for af en god ovn. På denne ovns drejeknapper kan du let regulere temperaturen fra 50 til 250 grader. Så kan du vælge den temperatur, din mad skal tilberedes med.

Ovnen har en volumen på 53 liter, og den er derfor hurtig at varme op. Derved slipper du for at bruge tid på at vente, på at din ovn bliver varm.

På denne ovn kan du vælge mellem 10 funktioner. Du kan blandt andet indstille ovnen på over-/undervarme, grill, optøning eller varmluft.Ovnen har desuden en termostatstyret afkølingsblæser, der hurtigt køler ovnen ned igen.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Sikker kvalitetsovn

Med en ovn i et af de mest brugte rum i danske hjem er det altafgørende, at sikkerheden er i orden. Denne indbygningsovn slukker automatisk for den valgte ovnfunktion, når du åbner lågen.

Desuden kan den hurtigt få ovnen ned på en lav temperatur, efter den har været i brug. Selvom ovnlågen er brandvarm på den indvendige side, holder den sig kold på den udvendige side. Ovnlågen har nemlig tre lag glas, hvoraf det inderste er varmereflekterende. Derfor kan du trygt lade børn være i køkkenet, når ovnen er tændt.

Flot designet ovn

SMEG udvikler deres produkter i samarbejde med nogle af verdens dygtigste industrielle designere. SMEG F67-7 er ingen undtagelse. Ovnen er af rustfrit stål, og designet i et rustikt look. Der er kræset for deltaljerne på denne ovn – både med ovnens funktioner og ovnens udseende.

Kvalitetsovn med sans for deltaljer

Med ovnen indbygget i dit køkken får du en god og funktionel ovn i et flot, rustikt design. Ovnen er til den kræsne bruger, der sætter pris på god kvalitet og flotte detaljer. Ovnen vil uden tvivl klæde de fleste hjem.

Specifikationer

  • Energiklasse: A
  • Energiforbrug/konventionel varme: 0,79/kWh
  • Energiforbrug/varmluft: 1,20 kWh
  • Farve/materiale: rustfrit stål
  • Ovnrum netto: 53 liter

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af SMEG F67-7 indbygningsovn

Billeder

Video

Der findes ingen video af SMEG F67-7 indbygningsovn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.