madmaskiner-omtalt

Severin køkkenmaskine

Severin køkkenmaskine-1

Kompakt 2-i-1 røremaskine og blender fra Severin.

Ikke blot en røremaskine

Det smarte ved køkkenmaskiner er, at de kan klare flere forskellige opgaver, som du før i tiden skulle bruge forskellige apparater til. Severin har her valgt at kombinere en røremaskine og en blender, hvilket er både smart og pladsbesparende.

Designet er smart og kompakt. Pak den væk i et skab, når den ikke er i brug, eller lad den stå fremme på køkkenbordet, så den altid er klar til brug.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Røremaskinen

Røreskålen, der er lavet i rustfrit stål, kan rumme 4 liter, hvilket er lidt mindre en andre i samme klasse. Dog stadig en passende størrelse til en almindelig husholdning.

Der medfølger en dejkrog, et fladt piskeris og et almindeligt piskeris, hvormed du kan røre, ælte, mikse, piske og mode alverdens ingredienser til luftigt bagværk og lækre retter.

Blenderen

Blenderkanden er lavet i glas og kan rumme 1,5 liter. Den kan holde til at knuse isterninger, frosne bær og andre hårde madvarer.

Lille men stærk

Motoren er kun på 500 watt, hvilket ligger i den lave ende, når det kommer til køkkenmaskiner, men når bare hastigheden indstilles korrekt, kan denne model holde til at bruges de fleste gængse arbejdsopgaver.

Ved hård belastning skrues ned for farten og ved lette opgaver øges hastigheden.

Rengøring og vedligeholdelse

Alle aftagelige dele kan hurtigt og let vaskes op i hånden. Det anbefales ikke at komme metaldelene i opvaskemaskinen, da slibemidlet i opvasketabs kan ridse og beskadige dem.

Specifikationer

  • Effekt: 500 watt
  • 6 hastigheder
  • Puls funktion
  • Planetarisk rotation
  • Skål: 4 liter
  • Dejkrog, piskeris og fladt piskeris
  • Glaskande (blender): 1,5 liter

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Severin køkkenmaskine

Billeder

Video

Der findes ingen video af Severin køkkenmaskine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.