madmaskiner-omtalt

Scandomestic SFS 270A+ fryseskab

Scandomestic SFS 270A+

Stort, fritstående fryseskab i energiklasse A+.

Design og indretning

Scandomestic SFS 270A+ er et stort fryseskab, der er designet til både at kunne stå frit i rummet eller passes ind mellem de øvrige køkkenelementer.

Lågen er højrehængt fra fabrikken, men kan vendes, hvis det passer bedre at åbne den fra den modsatte side ud fra fryseskabets placering.

Fryseskabet er indrettet med syv transparente blå fryseskuffer i variabel størrelse, så der er plads til det hele. Skuffer gør det let at systematisere og inddele diverse frostvarer i forskellige kategorier, således at det er lettere at skabe sig et overblik over, hvad du har på lager til f.eks. aftensmad.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kølesystem

En kompressor sørger for at køle luften i fryseskabet og dermed holde alle madvarer kolde ved en jævn temperatur. Selve temperaturstyringen er mekanisk.

Rengøring og vedligeholdelse

Afrimningen af denne model er manuel, men heldigvis er det ikke så besværligt, da det jo mere eller mindre passe sig selv mens afrimningen står på.

En fryser skal afrimes ca. fire gange årligt, eller gerne inde at isen i siderne bliver 1 cm tyk. Dette både for at spare på energien og for at højne hygiejnen.

Afrim fryseskabet ved at fjerne diverse frostvarer og læg dem i fryseskabet. Stil en balje med varmt vand i fryseskabet og vent 5-10 min. Fjern større stykker is og lad resten smelte. Når du er færdig med at afrime og har fjernet smeltevandet, kan du rengøre alle overflader både ind- og udvendigt, samt skufferne, i helt almindeligt sæbevand.

Tilsæt gerne lidt Rodalon eller eddike for at fjerne dårlig lugt, samt desinficere diverse overflader.

Specifikationer

  • Energiklasse A+
  • Energiforbrug pr. år: 256 kWh
  • Energiforbrug pr. døgn: 0,7 kWh
  • Kapacitet: 230 liter
  • Mekanisk temperaturstyring
  • Støjniveau: 40 dB
  • Vendbar låge
  • Mål: H 1750 x B 594 x D 600 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Scandomestic SFS 270A+ fryseskab

Billeder

Video

Der findes ingen video af Scandomestic SFS 270A+ fryseskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.