madmaskiner-omtalt

Scandomestic SFS 170A++ fryseskab

Scandomestic SFS 170A++

½ stort, fritstående fryseskab fra Scandomestic i energiklasse A++.

Design og indretning

Scandomestic SFS 170A++ er designet til både at kunne stå for sig selv eller passes ind mellem de øvrige køkkenelementer.

Lågen er højrehængt fra fabrikken, men kan vendes, hvis det passer dig bedre at åbne den fra den anden side ud fra fryseskabets placering.

Størrelsesmæssigt er denne model meget passende til en almindelig størrelse med to voksne og to børn. Indretningen er ganske praktisk, hvilket gør det let at danne sig et hurtig overblik.

Fryseskabet er udstyret med fem transparente fryseskuffer i blå plastik. Farven giver et lille designmæssigt afbræk i det typiske hvide design.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Kølesystem

Scandomestic SFS 170A++ er en ganske fin og økonomisk model. Kølesystemet fungerer vha. en kompressor, der holde alle frostvarer kolde ved samme temperatur. Temperaturstyringen er mekanisk.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er vigtig at holde din fryser ren og pæn, for selvom fødevarerne er opbevaret på frost, kan de godt blive fordærvet eller inficeret med bakterier alligevel.

For at rengøre dette fryseskab helt til bunds, skal du først afrime det; fjern alle frostvarer og læg dem i køleskabet. Stil derefter en skål med varmt vand ind i fryseskabet. Vent 5-10 min. og fjern derefter det værste is og rim i sider, hjørner og kanter.

Når alt isen er smeltet og vandet er fjernet, kan den egentlige rengøring påbegyndes. Vask hele fryseskabet ned i helt almindeligt sæbevand tilsat lidt Rodalon eller eddike – både ind- og udvendigt.

Specifikationer

  • Energiklasse A++
  • Energiforbrug pr. år: 163 kWh
  • Energiforbrug pr. døgn: 0,45 kWh
  • Mekanisk temperaturstyring
  • Kapacitet: 140 liter
  • Støjniveau: 40 dB
  • Vendbar låge
  • Mål: H 1250 x B 550 x D 570 mm

Anmeldelser

Der findes ingen anmeldelser af Scandomestic SFS 170A++ fryseskab

Billeder

Video

Der findes ingen video af Scandomestic SFS 170A++ fryseskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.