madmaskiner-omtalt

Philips Saeco XSMALL HD8743/11 espressomaskine

Kompakt fuldautomatisk espressomaskine, der indeholder alle de redskaber du skal bruge for at servere en god kop kaffe til venner og familie.

Philips Saeco har et dobbelt kaffeudløb, hvor du kan lave 1-2 kopper kaffe på samme tid.

Let at anvende

Ved at trykke på de forskellige knapper på fronten lærer du hurtigt at betjene maskinen. Juster mængden af kaffe og gem den med memoryfunktionen – så er du fri for at taste den ind næste gang du trænger til en kop.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Altid frisk kaffe

For at sikre dig den bedste smag, er Philips Saeco udstyret med en bønnebeholder og en indbygget keramisk kaffekværn. På den måde kan du altid få en helt frisk kop kaffe med den bedste aroma. Kværnen kan indstilles på fem forskellige niveauer fra fin til grov.

For en ekstra god kaffeoplevelse kan du forvarme koppen med steameren inden brygning. På denne måde mister kaffen ikke så meget varme under brygning, hvorved aromaen bevares bedre.

Efter brygning kommes den brugte kaffe automatisk ned i en beholder til brugt kaffe. Denne beholder kan afmonteres og tømmes via fronten.

Indbygget mælkeskummer

Elsker du også en lækker og cremet kop cappuccino eller caffe latte? Med den indbyggede mælkeskummer kan du lave lige netop dette og mere til. Varm og skum mælken i en kande eller direkte i en kop.

Nem rengøring

Det er let at rengøre Philips Saeco. De aftagelige dele kan vaskes op i hånden. Den udtagelige bryggeenhed kan skylles under vandhanen og selve maskinen kan tørres over med en fugtig klud. Kaffeudløbet bliver automatisk skyllet igennem, når du tænder eller slukker for maskinen.

Specifikationer

  • Espressomaskine
  • Aftagelig vandbeholder (1 liter)
  • 15 bar højtrykspumpe
  • Indbygget mælkeskummer
  • Bønneholder(180 g)
  • Keramisk kaffekværn
  • Automatisk renseprogram
  • Memoryfunktion
  • Autosluk

Anmeldelser

Brugeranmeldelser af Philips Saeco XSMALL HD8743/11 espressomaskine hos testfreaks.nl

Anmeldelse af Philips Saeco XSMALL HD8743/11 espressomaskine hos seattlecoffeegear.com

Billeder

Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.